vineri, 22 decembrie 2017

22.12.2017


Cât de mult şi  eficient am lucrat ieri la consolidarea aurei ne ajută astăzi să manifestăm curajul mai mult în viaţa noastră.

Ne ajută să coborâm în acele colţuri ale fiinţei noastre şi să îndepărtăm de acolo ceea ce nu ne place, ceea ce simţim că nu ne mai ajută şi chiar ne încurcă.

Atunci când nu avem chef să facem ceva, ar fi bine să stăm puţin şi să ne analizăm şi să vedem dacă este vorba de chef sau cumva, în spate de ascunde lipsa de curaj?

Curajul nu este neapărat despre lupta cu nu ştiu ce animal sălbatic sau cu o persoană plină de muşchi. Este mai degrabă despre decizia noastră de a ne schimba, de a trece peste tiparele şi schemele în care am stat până acum, de a renunţa la obiceiurile pe care le-am avut ani la rând, pentru că, de fapt, este curajul de a ieşi în afara ţarcului nostru zilnic, cel căruia îi învăţasem fiecare colţ şi eram fericiţi că ne aşa de familiar, dar care nu mai duce nimic nou şi, mai rău, nu ne ajută să evoluăm, pentru că nu ne mai provoacă.

Aici este curajul la care suntem provocaţi astăzi, modul în care se manifestă energia vindecătoare de astăzi. La aceste schimbări care presupun tipare noi, obiceiuri noi, probleme noi, dar şi soluţii noi. În viaţa reală, toate acestea se pot traduce prin schimbarea stilului de viaţă, a dietei, a programului zilnic, a locului de muncă, a oraşului sau chiar ţării în care trăim etc. Poate este nevoie să apunem altei persoane lucruri pe care am vrut să le spunem de mult şi nu am avut curaj. Poate este nevoie să ne recâştigăm respectul celor din jur, iar pentru acest lucru este nevoie să ne schimbăm atitudinea. Poate este nevoie să ne schimbăm domeniul de activitate şi suntem nevoiţi să mergem din nou la şcoală, chiar dacă nu mai avem 20-30 de ani. Suntem dispuşi să facem aceste schimbări? Avem curajul să ni le asumăm? Ce anume ne ţine să nu le facem? Ce ne ţine să stăm în ceea ce suntem acum şi să nu schimbăm nimic, cu toate că simţim că a venit momentul schimbării?

În final, curajul este despre a ne trăi viaţa într-un mod care să respecte pe ceilalţi, dar şi nouă să ne facă plăcere să trăim. Să fim mulţumiţi cu viaţa noastră şi să ne adaptăm permanent schimbărilor, fără a rămâne cantonați în tipare şi scheme.

Mentalul nostru este provocat astăzi să rămâne neutru, să nu cadă în pesimism şi negativitate, aşa că, de fiecare dată când ne simţim aşa, să schimbăm atmosfera, să punem o melodie frumoasă, să ascultăm ceva motivaţional, să facem o altă activitate. Cât de mult vom reuşi să ţinem mentalul într-o formă neutră şi să activăm mai mult curajul, cu atât mai mult sufletul nostru se va manifesta mai bine şi vom trece mai uşor peste provocările legate de neiubirea de Sine şi neiubirea corpului fizic.

Să avem curajul să facem mişcare astăzi, să ne mişcăm şi să evităm astfel lenea şi comoditatea să se manifeste.
 
P.S. Dacă eşti interesat(ă) de interpretarea mandalei tale personale, poţi obţine aici mai multe informaţii. 

#manadaledelumina, #mandalazilei, #evolutiespirituala, #numerologie, #denoidepinde, #traiestetiviata

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu