luni, 11 decembrie 2017

11.12.2017


Dacă ne uităm peste tabloul mandalelor dintr-un an vom observa tiparele care apar cu o anumită frecvenţă. Da, cele nouă tipare din mandale se repetă cu o precizie de ceas, dacă suntem puţin atenţi şi înţelegem algoritmul.

Ce avem de înţeles din această repetare este că niciodată nu vor fi două zile la fel, nici măcar peste o sută de ani când, teoretic, mandala se repetă ca şi formă, dar nu ca şi intensitate.

Aşa că dacă vreodată avem reacţii de genul ... "Iar avem tiparul X? Păi n-a mai fost şi acum câteva zile?", ar fi mai bine să ne întrebăm ce anume doreşte Universul să ne arate cu repetarea acelui tipar şi ce variabilă a tiparului respectiv avem de înţeles de data aceasta?

Astăzi, rugăciunea vine să ne ajute să ieşim din confuzie, să facă puţină curăţenie şi să ne repună pe linia noastră. Vine, totodată, să ne ajute să ne continuăm drumul în cea mai bună versiunea a noastră şi să înţelegem mult mai bine experienţa vieţii pe care o trăim.

Toate acele reacţii negative pe care le avem, toate acele tentaţii care ne încearcă, precum şi sentimentele pe care le trăim astăzi, sunt parte din noi şi atunci, într-un fel, este bine că apar pentru că altfel nu am ştii de existenţa lor. Pe de altă parte, nu este nevoie să le şi dăm curs, pentru că avem rugăciunea lături de noi, care ne ajută să conştientizăm că toate aceste elemente ale părţii noastre întunecate este nevoie să fie identificate, iertate şi rezolvate, astfel încât să putem evolua.

Aşa că dacă astăzi vrem să dăm un pumn, să facem o pauză de o secundă, să ne întrebăm de ce vrem să o facem, apoi să mergem la sală şi să rezolvăm problema cu un sac de box 😀. Mişcarea ne ajută astăzi să ne calmăm şi să ne regăsim echilibrul.

Tot ceea ce nu înţelegem astăzi ne poate crea frustrări, iar aceste frustrări se pot exterioriza, de aceea este nevoie să ne obiectivăm permanent, să ne rugăm mai mult şi să cerem Universului un răspuns. Cu siguranţă ni-l va da, dar numai dacă noi vom fi destul de calmi pentru a-l putea auzi.

Rugăciune ne va ajuta, totodată, să calmăm şi mintea, să o păstrăm în zona neutră şi să ne fie astfel aliat.

Pentru a înţelege mai bine mandalele, vă invit sâmbătă, 16.12.2017, de la ora 10.00, la un curs on-line de mandale. Mai multe informaţii găsiţi la adresa: http://mandalesioameni.blogspot.ro/p/blog-page.html

#manadaledelumina, #mandalazilei, #evolutiespirituala, #numerologie, #denoidepinde, #traiestetiviata

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu