duminică, 31 decembrie 2017


31.12.2017

"Anul îşi ninge ultima filă" ... începea o poezie memorabilă a lui Adrian Păunescu.

Poate nu avem prea multă zăpadă pe afară sau poate nu ninge, dar un lucru este cert, acela că a sosit momentul să ne luăm rămas bun de la 2017. Sunt ultimele ore ale unui an interesant, care ne-a adus o mulţime de bucurii, dar şi lecţii din care am învăţat mai mult sau mai puţin.

Per ansamblu a fost un an al curajului, în care Universul a căutat să ne ridice dincolo de fricile noastre, spre a porni pe drumul nostru şi pentru a ne descoperi pe noi, pentru a ne da voie să trăim viaţa pe care o visăm.

De aceea, ultima zi a acestui stă tot sub semnul curajului. Astăzi suntem din nou provocaţi să spunem lucrurilor pe nume, pentru a ne elibera de tot ceea ce nu am reuşit să spunem până în acest moment, pentru a nu mai ţine în noi. Dacă dorim să începem noul an împăcaţi cu noi, este momentul să scăpăm de poverile cu care singuri ne-am încărcat. Aşa că dacă avem ceva de spus, este momentul să o facem acum, dar într-un mod calm şi plin de compasiune.

Mentalul nostru este provocat să rămână neutru şi astfel ne vom găsi echilibrul, dând voie sufletului nostru să se manifeste într-un mod armonios şi creativ.

Universul ne aduce în prim-plan problema banilor şi ne cere să avem curajul să ne-o asumăm. Să ne asumăm că în viaţa aceasta avem nevoie de ei, chiar dacă venim cu alte tipare din alte vieţi. A venit momentul să renunţăm complet la acele tipare, deoarece, chiar dacă banii nu reprezintă cel mai important lucru din viaţa noastră, totuşi ei sunt un pilon important al acestei vieţi şi, în acest moment, putem spune că nu ne prea putem descurca fără ei.

A venit momentul să ne preocupăm şi de partea financiară a vieţii noastre, cea care ne poate ajuta să avem acces la multe lucruri. Să ne gândim doar la cursurile spirituale la care dorim să participăm şi înţelegem că fără bani nu putem avea acces la ele, iar mai departe nu putem beneficia nici de informaţia de acolo. Cărţile, chiar dacă pe unele dintre ele le primim cadou, pe cele mai multe dintre ele este nevoie să le cumpărăm, tot cu bani. Exemplele pot continua, însă ideea este aceeaşi, în sensul că a venit momentul să facem pace cu parte materială a vieţii, să ne asumăm curajul manifestării ei.

Nu înseamnă că, de mâine încolo ne ocupăm numai de material, ci că a venit momentul echilibrării materialului şi spiritualului. Universul ne sprijină astăzi să punem bazele acestui echilibru şi să lucrăm la el în fiecare zi, pentru a putea accede astfel la o viaţă echilibrată.

Să ne lăsăm intuiţia liberă în privinţa acestui subiect şi să dăm voie Universului să ne ghideze paşii. Pentru mulţi este o provocare foarte mare, pentru că presupune să facem mari schimbări la nivel de Sine, dar dacă dăm voie Universului să ne ajute, atunci vom reuşi să facem aceste schimbări.

De noi depinde ...


P.S. Dacă eşti interesat(ă) de interpretarea mandalei tale personale, poţi obţine aici mai multe informaţii.

#manadaledelumina, #mandalazilei, #evolutiespirituala, #numerologie, #denoidepinde, #traiestetiviata

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu