joi, 21 decembrie 2017

21.12.2017


Astăzi, la ora 18:28, va avea loc Solstiţiul de iarnă, iar din acest moment ziua va începe să crească. Un nou ciclul se deschide astfel în faţa noastră. 

Este un ciclul care începem să construim, să punem bazele unor noi proiecte, unele care se vor întinde pe perioadă mai mare de timp. Este foarte important ca astăzi să ne planificăm activităţi pentru perioada următoare deoarece beneficiem de energia acestei zile. 

Nu degeaba această zi este una care are munca în prim plan, ceea prin care creăm. Energia acestei zile va fi motorul nostru în perioada următoare, însă pentru a ne putea bucura de ea este nevoie ca şi noi să lucrăm în interiorul nostru cu lenea şi comoditatea, dar şi cu fricile peste care avem de trecut.

Fricile le putem rezolva, în planurile subtile, lucrând cu aura noastră, tocmai pentru a pleca la drum cu un partener de încredere, pentru a ne putea simţi în siguranţă. Este momentul să ne adunăm din toate locurile în care ne-am împrăştiat, să ne aducem toată energia alături de noi, tocmai pentru a putea da forţă ideilor şi planurilor noastre. Atâta timp cât noi suntem întregi, vom fi puternici.

Cum spuneam şi cu altă ocazie, şi este valabil de fiecare dată, o aură puternică înseamnă că limitele noastre sunt puternice, înseamnă că sufletul nostru se simte în siguranţă şi atunci se expandează în întreaga aură, ceea ce ne dă nouă mai multă putere de determinare şi de materializare a ideilor.

Rugăciunea este cea care ne sprijină, atât cu crearea limitelor, cât şi cu energia pe care o aduce planurilor noastre. Câţi dintre noi ne rugăm zilnic pentru ceea ce vrem să realizăm? Ne-am gândit vreodată că este ca şi cum depunem bani într-un cont din care vom lua atunci când vom avea nevoie?

Este un bun moment să începem să folosim energia rugăciunii pentru planurile noastre, pentru că, pe de o parte le susţine, iar pe de altă parte, le filtrează şi le înlătură pe cele care nu sunt în concordanţă cu misiunea noastră.

P.S. Dacă eşti interesat(ă) de interpretarea mandalei tale personale, poţi obţine aici mai multe informaţii. 

#manadaledelumina, #mandalazilei, #evolutiespirituala, #numerologie, #denoidepinde, #traiestetiviata

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu