marți, 19 decembrie 2017

19.12.2017
 
Astăzi suntem la şcoală. Este o zi foarte bună pentru a învăţa şi pentru a primi informaţii, dar şi pentru a da mai departe.

Energia vindecătoare vine astăzi şi asigură echilibrul între ceea ce dăm şi ceea ce primim.

Este în misiunea fiecăruia dintre noi să dezvoltăm cunoaşterea pe care o primim, să o adaptăm vieţii pe pământ, dar şi să o dăm mai departe, astfel încât să contribuim la evoluţia omenirii.

Tot ceea ce ce întâmplă în jurul nostru şi nu înţelegem în acest moment, se va repeta până în momentul în care vom descoperi lecţia care se ascundea în spate, până când o vom învăţa. Din acel moment, tiparul respectiv nu va mai apărea, ci vom trece la confruntarea cu următorul. Şi aşa mai departe, ele devenind din ce în ce mai rafinate pe măsură ce dobândim mai multă cunoaştere.

Nu degeaba în centrul mandalei de astăzi este energia mentală, deoarece, în funcţie de cât de deschis este mentalul, învățăm mai repede sau mai târziu anumite lucruri. De aceea avem mereu provocarea de a ne schimba mentalul, modul de a gândi, de a-i face permanent upgrade la condiţiile în care se desfăşoară viaţa pe Pământ.

Modul în care vedem lumea şi ne adaptăm ei depinde foarte mult de cât de deschis este mentalul nostru, de cât de dispus este să înveţe şi să renunţe la tiparele vechi. Ceea ce a fost în alte vieţi, ne poate ajuta ca și experienţă, dar viteza cu care evoluăm cere şi viteză de adaptare a mentalului nostru. 

Nu mai este timpul de regrete după perioadele de acum 20-30 de ani pentru că oricum acelea nu se mai întorc. În schimb este momentul să vedem cum putem trăi în energia de acum, în ritmul de acum şi să îndepărtăm tot ceea ce ne blochează să o facem la adevărata noastră valoare.

Să avem mereu în minte că Universul este cel care predispune, dar în final decizia de a evolua este doar a noastră, noi fiind cei care decidem cum şi când renunţăm la tipare pentru a ne adapta momentului în care suntem. De fapt, diferenţa dintre cei care reuşesc şi care care nu reuşesc este, de fapt, tocmai disponibilitatea noastră de a ne adapta prezentului şi a lăsa trecutul acolo unde este, adică în trecut. De întors nu-l mai putem întoarce, în schimb ne putem extrage pe noi de acolo din trecut şi ne putem aduce aici, în momentul prezent.

Nu putem pretinde că nu primim ajutor, dacă noi suntem prinşi tot în trecut, acolo unde lucrurile s-au întâmplat şi de unde nu mai putem determina nimic. dacă vrei să conduci un tren, nu o faci din ultimul vagon, din din faţă, acolo unde se găseşte locomotiva.

Astăzi suntem provocaţi să fim curajoşi, dar este vorba de forma rafinată a curajului, cea care ne ajută să dăm sens vieţii noastre.

Să facem mişcare astăzi pentru a ne curăţa meridianele şi a aduce echilibrul energetic în corpul nostru.

P.S. Dacă eşti interesat(ă) de interpretarea mandalei tale personale, poţi obţine aici mai multe informaţii. 

#manadaledelumina, #mandalazilei, #evolutiespirituala, #numerologie, #denoidepinde, #traiestetiviata

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu