sâmbătă, 30 decembrie 2017

30.12.2017


Actorul din noi iese astăzi la suprafață şi doreşte să se exprime, să capete viaţă. Este bine să-l lăsăm pentru că este posibil ca în această formă, să ne exprimăm mult mai bine, să comunicăm mult mai bine, să aducem din interiorul lucruri pe care nu  ne consideram capabili să le facem.

A interpreta un rol poate părea greu, deoarece este nevoie să ne adaptăm caracteristicilor pe care le solicită rolul, numai că noi nu realizăm că rezonăm cu rolurile care sunt în noi, care sunt compatibile cu trăsăturile noastre de personalitate şi, atunci când le jucăm, de fapt, nu interpretăm pe altcineva, ci o altă parte a personalităţii noastre pe care, poate, am dorit să o exprimăm de mult, dar pe care, din cauza diferitelor condiţii, mai mult sau mai puţin obiective, am ascuns-o adânc în interiorul nostru şi nu i-am mai dat voie să iasă la suprafaţă.

În astfel de zile, în care "focul" întâlneşte "apa", în care putem avea treceri bruşte de la o stare la alta, din noi, pot ieşi la suprafaţă aceste părţi ale personalităţii noastre. Acum apare întrebarea dacă este bine să se întâmple sau nu? Ele oricum sunt în interiorul nostru, de noi depinde cum le manifestăm sau le ascundem.

De aceea este bine, ca persoanele care au în centrul mandalei acest tipar de albastru şi roşu, să practice, de-a lungul vieţii, şi teatrul, actoria, chiar dacă la nivel de amator, pentru că în astfel de contexte scot la suprafaţă aceste elemente ale personalităţii lor şi devin conştiente de ele. Poate descoperim că putem cânta, dar nu am avut curajul să o facem până acum, că putem vorbi pe mai multe voci sau că putem imita sunete de păsări sau animale sau că avem mai mult curaj, că simţim că trăim. 

Putem descoperi şi trăsături de personalitate care să nu ne placă? Cu siguranţă, însă este bine să le descoperim într-un cadrul controlat, în care suntem conștienți de ele şi unde putem interveni pentru a le corecta. Putem să ne minţim că noi nu le avem şi să le ascundem adânc în interiorul nostru, însă aceasta nu înseamnă că ele eu dispărut, pentru că vor dispărea doar prin conştientizare şi lucru cu ele.

Aşa că astăzi putem fi mai şarmanţi, mai plini de viaţă, putem avea sexappeal, putem fi mult mai cuceritori. De noi depinde modul în care folosim aceste trăsături ale noastre.

Astăzi este şi o zi de consolidat aura, de stabilit limite şi a nu ne mai lăsa plimbaţi, precum algele de apă, dintr-o parte în alta de diferite persoane, fiecare după cum are interesul. Este momentul să punem stop şi să ne luăm viaţa înapoi, să încheiem relaţiile care ne parazitau şi care nu ne ajută să evoluăm, ba chiar ne trag în jos.

Avem rugăciunea şi sprijinul Universului de partea noastră, aşa că dacă intuiţia ne tot îndeamnă să facem aceste schimbări, atunci este timpul să o ascultăm, să nu mai amânăm.

Cei care au început să scrie, să fie atenţi la informaţiile care le vin astăzi, pentru că Universul doreşte ca ei să devină canale de comunicare prin care transmite cunoaşterea către ceilalţi.

Atenţie la minciună şi manipulare, dar şi la modul în care este gestionată energia sexuală!

P.S. Dacă eşti interesat(ă) de interpretarea mandalei tale personale, poţi obţine aici mai multe informaţii.

#manadaledelumina, #mandalazilei, #evolutiespirituala, #numerologie, #denoidepinde, #traiestetiviata

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu