joi, 11 ianuarie 2018

11.01.2018


Motivul pentru care cele două nivele de mov apar în anumite zile este că ele vin să scoată la suprafaţă problemele pe care le avem pe anumite zone, aducând conştientizări şi informaţii noi prin care le putem rezolva. 

În astfel de zile căpătăm curajul de a vedea lucrurile în adevăr, ca şi cum ne-am decide să luăm o lanternă şi să intrăm în acea cameră întunecată de care ne temem mereu.

Astăzi, Universul ne provoacă la claritate, la ieşirea din confuzie şi la acceptarea vieţii noastre. Este un bun moment să dăm măştile jos, deoarece din spatele lor am considerat că suntem altfel, că avem mai mult curaj, dar ele nu ne reprezintă pe noi. Este ca şi cum trebuie să luăm o gură de tărie pentru a demara sau a spune ceva. În realitate ele ascund frici ale noastre şi astăzi Universul ne cheamă să vedem toate aceste frici, să le conştientizăm şi să le îmbrăţişăm pentru a putea scăpa de ele.

Încă din momentul naşterii am venit cu frici moştenite din alte vieţi şi pe care, în prezent, nu le conştientizăm aşa de bine, dacă nu căutăm neapărat să vedem ce se întâmplă cu noi. De-a lungul vieţii, am acumulat alte frici, pe terenul fertil al celor cu care am venit, astfel că, în prezent este posibil să fi ajuns la un aşa nivel încât viaţa noastră să fie guvernată numai de aceste frici, în timp ce noi căutăm cauzele în exterior.

Astăzi, este momentul să ne întâlnim cu ele, cu fricile noastre, să medităm alături de ele şi să le observăm aşa cum sunt. Să le chemăm, pe fiecare în faţa noastră şi să vorbim cu ele, să vedem ce eu să ne spună, pentru că ele există doar pentru a ne atenţiona că avem ceva nerezolvat. Poate este nevoie să retrăim un anumit moment din viaţa noastră când eram mai mici şi ne-am speriat de ceva, iar acum, prin retrăirea acelui moment, putem conştientiza faptul că sperietura de atunci a fost una copilărească. Cu fiecare frică pe care o conştientizăm ne eliberăm mai mult şi dăm voie vieţii noastre să se manifeste la potenţialul maxim. Cauzele pentru care încă nu o face se găsesc în noi, nu în exterior.

Astăzi este şi despre găsirea echilibrului în viaţa noastră, iar acest echilibru îl putem obţine numai după ce reuşim să scăpăm de fricile pe care le avem.

Să facem mişcare astăzi, chiar dacă avem unele provocări în acest sens, deoarece ne ajută să ne echilibrăm mai bine.

Pentru cei care vor să scrie, ziua de astăzi aduce inspiraţie şi chef de scris. 

Să fim atenţi la impulsurile violente, mai ales la cele adresate nouă înşine. Prin rugăciune şi meditaţie le putem rezolva.

P.S. Dacă eşti interesat(ă) de interpretarea mandalei tale personale, poţi obţine aici mai multe informaţii.

#manadaledelumina, #mandalazilei, #evolutiespirituala, #numerologie, #denoidepinde, #traiestetiviata

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu