marți, 16 ianuarie 2018

16.01.2018


Mai ţineţi minte când ascundeam ceva şi ceilalţi căutau şi noi îi ghidam cu "apă, apă" şi "foc, foc"?

Cam aşa este în mandala de astăzi, apă şi foc, influenţându-se reciproc un element pe celălalt, iar noi suntem undeva la mijloc şi avem de învăţat cum să le folosim spre binele nostru, spre evoluţia noastră. 

Este o zi care ne provoacă la mult curaj, care ne provoacă să trecem prin cercul de foc, care, surpriză, nu ne arde, ci, mai degrabă ne purifică, ne ajută să ne curăţăm de elementele care ne ţin pe loc, care ne blochează evoluţia.

Înţelegem astăzi că suntem mai mult decât am fost până acum, mai mult decât ne-am manifestat, mai mult decât au crezut ceilalţi că suntem. Suntem precum un elefant care astăzi realizează că este elefant şi nu şoricel şi, de astăzi înainte, este nevoie să acţioneze ca un elefant, să aibă curajul său şi să evolueze în consecinţă.

Universul ne susţine să înţelegem ce anume ne blochează, în interiorul nostru, şi nu ne putem manifesta întregul potenţial. Însă, este la fel de important ce facem mai departe cu informaţia, cum o folosim pentru a evolua, pentru că dacă rămânem la rămânem doar cu bucuria că am aflat, atunci este doar o informaţie, pe care, oricât de mult am admira-o, dacă nu o punem în slujba evoluţiei noastre, nu va produce efecte concrete şi nimic nu se va schimba în viaţa noastră.

Rombul acela de galben, aproape de centrul mandalei, este "cuiul lui Pepelea", cel care ne poate ajuta sau ne poate bloca, în funcție de cum alegem, fie să-l folosim pentru progresul nostru, manifestându-l în forma de muncă, de organizare a timpului, punându-l astfel la treabă, fie ne putem "împiedica" de el, dacă îl manifestăm în forma de lene, comoditate, amânare, "începem de luni" etc.

Să folosim puterea cuvântului de astăzi pentru a da forţă cuvintelor înălţătoare, atât pentru noi cât şi pentru ceilalţi, să rostim afirmaţii pozitive şi cuvinte de încurajare.

Rugăciunea de astăzi ne ajută să menţinem tot roşul din mandală în zona de energie creatoare care ne poate ajuta în ceea ce vrem să facem, în zona focului care ne purifică şi nu ne arde, în zona de vitalitate. 

Orice temeri ne apar astăzi, să le aducem la suprafaţă şi să le "descompunem" pe bucăţi, să le demontăm şi vom vedea cum încep să se micşoreze până la dispariţie.

P.S. Dacă eşti interesat(ă) de interpretarea mandalei tale personale, poţi obţine aici mai multe informaţii.

#manadaledelumina, #mandalazilei, #evolutiespirituala, #numerologie, #denoidepinde, #traiestetiviata

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu