duminică, 14 ianuarie 2018

14.01.2018


Energia iubirii ne ajută astăzi să vindecăm neiertările pe care le-am identificat ieri, ne ajută să ieşim din tiparele vieţilor trecute pe care, cumva, vrem să le repetăm şi în viaţa aceasta, ne ajută să ne aducem pe noi aici, în prezent şi să ne asumăm această viaţă, această existenţă, chiar dacă este total diferită de cele anterioare pe care le-am trăit.

Odată resimţită această iubire faţă de noi înşine, începem să manifestăm compasiunea faţă de noi înşine, ne acceptăm aşa cum suntem, acceptăm şi să ne înţelegem viaţa aceasta şi să ne asumăm misiunea pe care o avem, atât la nivel conştient, cât şi la nivel subconştient, începem să fim prezenţi aici, în acest moment, în viaţa pe care o trăim şi nu "plecaţi spre cele rele din tinereţile noastre", ca să parafrazez una dintre rugăciunile care se citesc la Slujba Sf. Maslu, numai că nu se spune cât de îndepărtate sunt aceste "tinereţi". Începem, de asemenea, să atragem lucruri frumoase către noi, iar oportunitățile ni se deschid la tot pasul.

Astăzi este o zi de manifestare a curajului, curaj care se sprijină foarte mult pe două elemente: pe o aură puternică, care ne aduce limite puternice şi care ne ajută să simţim o anumită siguranţă a vieţii noastre, dar şi pe un suflet deschis şi puternic, care poate manifestarea iubirea, atât faţă de noi înşine, cât şi faţă de ceilalţi.

Curajul înseamnă că ne asumăm misiunea şi lucrăm pentru ea, că alegem să mişcăm lucrurile în viaţa noastră, că vrem să fim creatori, că vrem să avem o atitudine proactivă, înseamnă că toate obstacolele pe care le întâlnim le privim ca pe provocări şi nu ca şi nişte piedici, că ne este uşor să ne asumăm riscuri.

Ar fi bine să facem mişcare astăzi, pentru a aduce echilibrul în viaţa noastră, pentru a curăţa meridianele de toate energiile stagnante şi pentru a ne limpezi mintea.

Comunicăm bine astăzi, dar să fim atenţi că nu turuim încontinuu şi să-i plictisim pe cei de lângă noi.

Ar fi de preferat să scriem şi, în acest sens, am putea să facem un experiment, să ne descriem modul în care vedem viaţa noastră în acest  moment, cu cât mai multe amănunte, dar fără să stăm să ne gândim prea mult la ceea ce scriem şi să citim numai în momentul în care considerăm că am terminat de scris. S-ar putea să ne surprindă anumite elemente pe care le-am scris acolo, dar ele vin interiorul nostru, aşa că este nevoie să ţinem cont de ele.

P.S. Dacă eşti interesat(ă) de interpretarea mandalei tale personale, poţi obţine aici mai multe informaţii.

#manadaledelumina, #mandalazilei, #evolutiespirituala, #numerologie, #denoidepinde, #traiestetiviata

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu