vineri, 5 ianuarie 2018

5.01.2018


Mandala de astăzi este o mare scenă, care ne dă şansa să ne exprimăm, fiecare după darul şi priceperea sa. Totul are la bază comunicarea, în forma sa indirectă, dar care se poate realiza printr-o multitudine de căi. 

În prim-plan avem scriitorul, poetul, cel care simte să se exprime prin cuvântul scris, pentru a lăsa şi celorlalţi din cunoaşterea sa şi din ceea ce primește ca mesaje din partea Universului.

Aşa că dacă astăzi simţim o nevoie acută să ne exprimăm în scris, să scriem despre ceva anume, să o facem, pentru că este ceva din noi care vrea să fie cunoscut de către ceilalţi, care vrea să iasă la suprafaţă, care se vrea spus. Universul ne ghidează astăzi să ne exprimăm în scris, de aceea ar fi bine să nu amânăm acest moment. Reuşim astfel să menţinem şi mentalul în zona creativă şi astfel nu mai stă prins în toto felul de scenarii.

Un alt favorizat al zilei este artistul din noi, care astăzi simte să picteze, să deseneze, să sculpteze, să fotografieze, să cânte, să compună. Simţim nevoia de inovare, de a vedea lucrurile din altă perspectivă, de a ne exprima în alt fel decât am făcut-o până acum, de a fi mult mai originali şi chiar ne dorim să ieşim cumva în evidenţă.

În privinţa actorului din noi, acest percepe ziua de astăzi ca fiind numai scena lui, în care nu are piedici în a se exprima şi a se manifesta, în care va trece cu uşurinţă de la un "rol" la altul fără a sta prea mult pe gânduri şi fără a se întreba cine este el cu adevărat? Pur şi simplu simţim nevoia să dăm frâu liber altor părţi ale personalităţii noastre şi o facem într-un mod total dezinvolt. Cumva ceea ce exprimăm prin aceste roluri, de fapt, ne ajută să ne înţelegem complet şi să ne acceptăm aşa cum suntem, iar în final ne ajută să ne iubim mai mult.

Relaţia noastră cu banii primeşte anumite întrebări astăzi, tocmai pentru a o înţelege mai bine şi pentru a ne testa să vedem ce am mai învăţat în ultima perioadă, dacă am ieşit din tipare sau încă ne mai zbatem în aceleaşi întrebări.

P.S. Dacă eşti interesat(ă) de interpretarea mandalei tale personale, poţi obţine aici mai multe informaţii.

#manadaledelumina, #mandalazilei, #evolutiespirituala, #numerologie, #denoidepinde, #traiestetiviata

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu