luni, 29 ianuarie 2018

29.01.2018


Astăzi este necesar să ne implicăm într-o activitate creativă, tocmai pentru a menţine mentalul într-un echilibru, pentru a-l pune în slujba noastră şi a evita astfel să creeze scenarii.

Aceste lucru ne ajută, totodată, să ieşim din neliniştile care ne dau târcoale, ne ajută să ne stabilim o direcţie şi să îndepărtăm confuzia. De aceea, provocarea noastră de astăzi este să ne găsim direcţia, să ne găsim busola şi să ne aducem pe drumul optim pentru noi, să ieşim de pe potecile pe care rătăcim şi să ne întoarcem pe drumul nostru principal, să avem curajul să mergem pe el.

De asemenea, suntem provocaţi să ne găsim echilibrul, să ne dozăm timpul între activităţile pe care le desfăşurăm astfel încât să le putem acoperi pe toate, dar să şi găsim timp pentru noi înşine, pentru activităţile care ne fac plăcere şi care constituie, astfel, motorul nostru de zi cu zi, pentru că dacă înţelegem acest aspect al echilibrului, atunci vom face un mare pas către iubirea de Sine.

Poate este nevoie să facem anumite activităţi care nu ne plac în totalitate, pentru că este nevoie să învăţăm ceva din ele. Atunci când facem aceste lucruri, pentru că nu ne fac plăcere în totalitate, consumăm o numită cantitate de energie pentru a le face, dar şi pentru a ne armoniza cu ele, deci cedăm energie. De aceea, avem nevoie şi de activităţi care sunt pe placul nostru şi din care ne încărcăm cu energie. 

Cu timpul, pe măsură ce ne-am armonizat cu cele care nu ne plăceau, nu mai pierdem energie şi ele devin activităţi din care ne luăm energie. Cu cât căutăm să ne armonizăm mai repede cu ele, cu atât mai repede devin plăcute pentru noi. Până atunci însă, vor fi consumatoare de energie, iar dacă noi nu o compensăm cu ceva, cu timpul ne vom simţi din ce în ce mai obosiţi şi fără vlagă, fără chef de viaţă.

De aceea, atunci când apar astfel de situaţii este nevoie să mai luăm o mică pauză şi să ne ocupăm de noi, să facem doar ceea ce face plăcere, pentru a ne reface energia vitală, pentru că altfel vom vedea lucrurile numai în alb şi negru, iar iubirea de Sine va avea mult de suferit.

Per ansamblu însă, dacă suntem într-un loc în care Universul consideră că este bine să fim, iar nouă nu ne face plăcere, înseamnă că acolo avem de trecut peste unele obstacole şi acolo avem de învăţat diferite lecţii. Ceea ce nouă ne rămâne de făcut, în acest caz, dacă vrem să evoluăm, este să înţelegem ce anume se doreşte de la noi, iar răspunsul îl regăsim chiar în acele lucruri pe care urâm să le facem.

Rugăciunea ne ajută astăzi să ne păstrăm echilibrul, la fel şi mişcarea fizică.

Să ne folosim creativitatea pe care o avem şi astfel vom reuşi să dăm putere şi Sufletului nostru pentru a se putea exprima.

P.S. Dacă eşti interesat(ă) de interpretarea mandalei tale personale, poţi obţine aici mai multe informaţii.

#manadaledelumina, #mandalazilei, #evolutiespirituala, #numerologie, #denoidepinde, #traiestetiviata

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu