vineri, 12 ianuarie 2018

12.01.2018

Astăzi este despre rugăciune, despre comunicare, dar mai ales despre comunicarea cu Divinitatea. Este acea formă de comunicare în care adresăm întrebările noastre şi răspunsurile vin sub formă de gânduri, de intuiţii, de mesaje apărute rapid, ca un flash, pe diferite căi.

Este o zi de mişcare, dar şi o zi de izolare, de retragere din viaţa cotidiană, de retragere în noi, de pus ordine în gânduri, de căutat răspunsuri.

Vrem să citim şi să aflăm lucruri noi, să aducem informaţii care să facă legăturile între cunoştinţele pe care le avem până acum, să înţelegem partea nevăzută a lucrurilor, profunzimea lor, să trecem dincolo de ceea ce se vede la prima vedere. Este foarte important să ne concentrăm pe câteva direcţii pe care să mergem tocmai pentru a nu ne risipi eforturile. De asemenea, este bine să ne ducem direct către ceea ce vrem să aflăm şi să evităm să ne risipim în detalii care ne pot devia de la drumul nostru.

Personalitatea noastră vrea să se manifeste plenar astăzi, aşa că este posibil să avem schimbări de comportament, să vorbim sau să ne comportăm diferit de cum am făcut-o până acum, aşa că dacă astăzi cineva ne spune că suntem diferiţi faţă de alte zile, s-ar putea să aibă dreptate.

Ar fi bine să ne găsim momentul nostru de mişcare, tocmai pentru a trece peste tendinţa de comoditate care ne încearcă şi pentru a putea demara activităţile pe care dorim să le facem. Să ne folosim de roşul de astăzi pentru a ne da pornirea.

mentalul are şi el provocări astăzi, mai ales în a rămâne pozitiv, optimist, de aceea este nevoie să fim atenţi mereu la el şi să-l ţinem ocupat cu activităţi creative, scrisul fiind una dintre ele.

Să fim atenţi la Sufletul nostru astăzi pentru că avem tendinţa de a-l marginaliza. Oricât de ocupaţi am fi, să găsim totuşi timp să ne facem mici bucurii. Să avem grijă să nu treacă o zi în care să nu facem ceva şi pentru noi.

P.S. Dacă eşti interesat(ă) de interpretarea mandalei tale personale, poţi obţine aici mai multe informaţii.

#manadaledelumina, #mandalazilei, #evolutiespirituala, #numerologie, #denoidepinde, #traiestetiviata

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu