marți, 23 ianuarie 2018

23.01.2018


Multă vitalitate ne aduce ziua de astăzi şi ne provoacă să avem curajul să începem lucruri noi, să demarăm, să pornim la drum, să ne asumăm responsabilităţi şi să ieşim din ţarcul nostru în care ne-am învăţat să ne învârtim.

Este o zi de noi începuturi, iar aceste începuturi există doar atunci când alegem să ieşim din ceea ce era vechi şi perimat şi care nu mai serveşte misiunii noastre. De multe ori ne este greu să facem acest pas, crezând că ceea ce trăim acum, ceea ce muncim acum, ceea ce experimentăm acum va fi la fel pentru tot restul vieţii noastre.

Dar, după cum am observat în ultimul timp, Universul este foarte dinamic şi se schimbă mereu, iar noi, la rândul nostru, este nevoie să ne adaptăm acestor schimbări, dacă nu cumva am fost printre cei care le-au determinat.

Întotdeauna există un mod mai bun de a face lucrurile, ceva ce este diferite de tot ceea ce s-a făcut până acum, dar pentru a face aceste lucru este nevoie să realizăm nevoia de schimbare şi să înţelegem că rămânând în acelaşi tipar nu putem evolua. Cum spuneam şi în urmă cu ceva timp, nu putem vedea lumea diferit dacă ne uităm, în fiecare zi, prin aceeaşi fereastră murdară. Este nevoie să o mai şi curăţăm.

Să ne ascultăm Sufletul să vedem ce spune în privinţa lucrurilor pe care vrem să le facem şi a direcţiei în care vrem să pornim, iar după ce ne-am edificat, să avem curajul să demarăm. dacă nu facem acest lucru, o să stăm mereu într-o stare de genul "mie nu-mi spune nimeni" ce am de făcut. Din păcate, aceasta este atitudinea celor care, de fapt, nu vor să schimbe ceva, care vor să rămână în aceeaşi schemă şi caută toate oportunităţile să nu iasă de acolo, să invoce toto felul de motive, iar acesta este unul foarte des invocat. Iar dacă, cumva, avem vreo intuiție despre ceea ce ar putea ei să facă, în momentul în care le-am spune, cu siguranţă nu ar fi bine, deoarece ar fi o tonă de motive pentru care ei nu ar realiza acel lucru, deci, în concluzie, nu este nevoie să se apuce de el. 😀

Să fim atenţi şi la echilibru astăzi, la modul în care ne împărţim timpul între activităţile noastre, la modul în care ne facem timp şi pentru noi, pentru a face ceva drag Sufletului nostru, pentru a ne iubi mai mult pe noi înşine.

Scrisul revine pentru a nu ştiu câta oara în această lună, iar astăzi suntem provocaţi să scriem din Suflet, cu condiţia să trecem peste comoditate.

Să facem mişcare, să luăm iniţiative şi să demarăm! O să ne simţim mult mai bine la sfârşitul zilei dacă facem aceste lucruri.

P.S. Dacă eşti interesat(ă) de interpretarea mandalei tale personale, poţi obţine aici mai multe informaţii.

#manadaledelumina, #mandalazilei, #evolutiespirituala, #numerologie, #denoidepinde, #traiestetiviata

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu