luni, 15 ianuarie 2018

15.01.2018


Astăzi este o zi de învăţat lucruri noi, o zi în care Universul ne pune la dispoziţie o paletă largă de opţiuni şi "culori" din care putem alege.

Avem diferite planuri cu viaţa noastră, diferite direcţii de urmat, însă, în afara şcolii, ne-am propus să mai învăţăm ceva? Ne-am gândit vreodată să învăţăm mai multe despre pasiunile pe care le avem? Să citim, să experimentăm, să descoperim. 

Una dintre misiunile pe care le avem în fiecare viaţă în care ne întrupăm este aceea de a acumula cunoştinţe în cadrul mediului în care se desfăşoară viaţa noastră. De multe ori aceste cunoştinţe pe care le dobândim vin, fie să completeze pe cele pe care le avem, fie să le înlocuiască pe cele existente, dar pe care le-am învăţat eronat, până în momentul în care vom înţelege perfect acel subiect şi în acord cu adevărul divin.

Numai că învăţarea poate fi proactivă sau reactivă. Când ne ducem noi către ea, când ne ascultăm călăuzirea interioară, atunci drumurile ni se deschid şi informaţia vine către noi pe diferite căi. În momentul în care refuzăm să învăţăm, deoarece credem că ştim acele lucruri şi că nu mai avem ce învăţa, atunci apare învăţarea reactivă, ca urmare a diferitelor evenimente care ni se întâmplă şi la care este nevoie să ne adaptăm, să ne schimbăm, să învăţăm pe repede înainte, pentru ca ulterior să înţelegem de ce s-au manifestat lucrurile în forma respectivă.

Astăzi ne manifestăm şi creativitatea în toto ceea ce facem, însă depinde de cât de mult ne lăsăm Sufletul să se manifeste. Artistul din noi poate ieşi la suprafaţă şi poate aduce idei noi de exprimare.

Actorul din noi poate apărea şi el pe scenă, dorind să manifeste părţi ale personalităţii noastre pe care le-am încuiat acolo undeva, în interior. Suntem plini de şarm astăzi şi putem atrage cu uşurinţă atenţia în jurul nostru.

Fiind o zi plină de mental, să nu uităm, totuşi, să avem grijă ca acest mental să aibă preocupări care să ne ajute, să ne ridice. De aceea, atunci când începe să creeze tot felul de scenarii negativiste, să-l ajutăm cu puţină rugăciune.

Şi, dacă toto este despre învăţat lucruri noi, să dăm şi celorlalţi, prin scris, din ceea ce noi învăţăm, să le prezentăm din concluziile care am ajuns.

Dacă trecem peste orgoliu, şi ne dăm voie să primim informaţia, putem să înţelegem anumite lucruri care ni se păreau misterioase, ceea ce ne va ajuta să ne vindecăm, să renunţăm la tipare şi să putem trece la nivelul următor.

P.S. Dacă eşti interesat(ă) de interpretarea mandalei tale personale, poţi obţine aici mai multe informaţii.

#manadaledelumina, #mandalazilei, #evolutiespirituala, #numerologie, #denoidepinde, #traiestetiviata

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu