sâmbătă, 6 ianuarie 2018

6.01.2018


Astăzi, în această zi de sărbătoare, încheiem ciclul de 40 de zile început în noiembrie anul trecut şi începem un alt ciclu de trei luni.

Este un ciclul care va avea în vedere, în principal, viaţa noastră şi modul în care ne dăm voie să o trăim, cât de mult ne dăm voie să ne bucurăm de ea, dar mai ales cât lăsăm ghidarea Universului să ne călăuzească paşii.

Astăzi, din păcate pentru unii şi din fericire pentru alţii, ni se pun în faţă oglinzi în care ne vedem pe noi. Numai că aceste oglinzi reflectă, în acelaşi timp, şi persoana care am devenit, dar şi persoana care ne blochează. Din păcate pentru cei care caută în exterior, în oglindă respectivă se va vedea doar o singură persoană şi spun din păcate pentru că nu va mai putea fi acuzată o altă persoană pentru ceea ce nu facem în viaţă sau pentru greşelile pe care nu ni le asumăm.

Astăzi este despre depăşirea obstacolelor care, în marea lor majoritate, se regăsesc în mentalul nostru şi atunci, pentru că nu avem curajul asumării drumului nostru în viaţă, le dăm mai mare valoare acestor obstacole decât realizării efective a ceea ce avem de făcut. Dacă înţelege, acest lucru, înţelegem şi cum să le depăşim şi să mergem mai departe.

Este un moment bun pentru a ne planifica activităţile, pentru a le face loc, în viaţa noastră, celor cu adevărat valoroase şi care ne dezvoltă. Planificându-le nu le mai putem amâna şi astfel, începem să distrugem acest tipar al comodităţii care ne ţine la distanţă de toto ceea ce vrem să realizăm.

Este o zi de meditaţie şi de introspecţie, însă este o zi şi de comunicare, deci multe dintre mesaje s-ar putea să ne vină de la ceilalţi, din discuţii aparent banale, dar care vin să completeze tabloul nostru general şi să-l întregească. De asemenea, putem avea înţelegerea clară a vieţii, dar mai ales al jocului ei, iar multe din lucrurile care ieri ni se păreau misterioase astăzi pot avea sens.


Să folosim energia de astăzi şi să o direcţionăm către proiectele noastre, să aducem acestor proiecte ghidarea Universului pentru a le putea realiza la cel mai înalt nivel posibil şi în concordanţă cu voia Divină.

P.S. Dacă eşti interesat(ă) de interpretarea mandalei tale personale, poţi obţine aici mai multe informaţii.

#manadaledelumina, #mandalazilei, #evolutiespirituala, #numerologie, #denoidepinde, #traiestetiviata

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu