sâmbătă, 13 ianuarie 2018

13.01.2018


Astăzi vorbim despre vindecare şi, ca să putem ajunge acolo, este nevoie, în primul rând, de iertare, de propria iertare, de ieşirea din zona autoacuzaţiilor şi a învinovăţirilor, pentru a putea evolua.

Ne întoarcem către noi şi către viaţa noastră, către cine suntem cu adevărat, dar mai ales către ceea ce ne blochează şi ne-a blocat până în prezent să ne manifestăm la adevărata noastră valoare.

Putem da vina pe exterior pentru tot ceea ce ne-a influenţat negativ, dar aceste blocaje nu ar fi fost posibile fără neiertările din interior care au creat premisele  ca elementele din exterior să se poată manifesta. Un copac mare, atâta timp cât este sănătos în exterior nu poate fi doborât. În momentul în care în interior începe să fie mâncat de carii, atunci se şubrezeşte şi, la un vânt mai puternic, se poate rupe.

Suntem împrăştiaţi prin toate neiertările pe care le avem şi, în loc să fim prezenţi aici, să ne construim viaţa aceasta, suntem absenți, dar nici nu putem explica această absenţă. Toate aceste neiertări sunt cariile noastre din interior şi care ne macină, în fiecare zi, energia noastră, ceea ce, cu timpul, poate duce la apariţia bolilor.

A sosit momentul să începem să ne iertăm. Să ne iertăm pentru faptul că ne-am reîntrupat, că este nevoie să trecem din nou prin anumite experienţe pentru că nu le-am învăţat, să ne iertăm pentru greşelile pe care le-am făcut în alte vieţi şi pentru care am plătit acum, să ne iertăm pentru faptul că încă nu suntem aşa cum am dori să fim, să ne iertăm ... chiar dacă nu întotdeauna ştim pentru ce. Pur şi simplu ne iertăm şi vrem să fim fericiţi în viaţa pe care o avem şi atunci viaţa noastră se va îmbunătăţi cu siguranţă.

Rugăciunile de iertare ne pot ajuta foarte mult şi ne ajută să coborâm în Suflet şi la nivel de Sine, pentru a aduce energia vindecătoare.În momentul în care ne-am iertat ne aducem înapoi energia rămasă în acele locuri, având astfel putere de a determina lucrurile în viaţa noastră.

Să avem grijă de aura noastră, să o întărim, să stabilim limite puternice pentru a da astfel sufletului posibilitatea să se manifeste şi pentru a avea o putere mai mare de vindecare.

Să dăm voie artistului din noi să se manifeste şi să-şi exprime creativitatea, ajutându-ne astfel să ne putem vindeca.

Atenţie la comoditate şi ar fi indicat să începem ziua cu câteva exerciţii de mişcare pentru a ieşi din zona de comoditate, chiar dacă este sâmbătă.

P.S. Dacă eşti interesat(ă) de interpretarea mandalei tale personale, poţi obţine aici mai multe informaţii.

#manadaledelumina, #mandalazilei, #evolutiespirituala, #numerologie, #denoidepinde, #traiestetiviata

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu