marți, 9 ianuarie 2018

9.01.2018


Încheiem această perioadă de nouă zile înconjuraţi de energia iubirii şi într-o atmosferă de împăcare cu noi înşine şi cu viaţa noastră.

Este o zi de înţeles misterul vieţii şi de acceptat ceea ce putem schimba, dar mai ales ceea ce nu putem schimba. Este o zi de făcut pace cu tot ceea ce nu înţelegem în acest moment, iar cea mai bună soluţie este tratarea cu iubire a tot ceea ce nu este pe înţelesul nostru, pentru ca, la un moment-dat să ni se deschidă atunci când ne aşteptăm mai puţin.

De multe ori, tot ceea ce nu înţelegem ne sperie şi, în acel moment, mentalul nostru este cel care începe să tricoteze tot felul de scenarii şi face tot felul de presupuneri, pentru că, în micul său orgoliu, el nu poate accepta că nu ştie anumite lucruri, chiar dacă aşa este. Şi atunci le ataşează tot felul de înţelesuri care i se potrivesc lui şi care au sens pentru el, doar-doar îşi creează o explicaţie care să fie pe placul lui.

De aceea, de multe ori, lucrurile pe care la un moment-dat nu le-am înţeles ni se vor revela foarte târziu, atunci când controlul mentalului a coborât mult, iar acea realitate creată de mental dispare, dând voie adevăratei realităţi să se manifeste.

Spuneam că perioada care vine este despre trăit viaţa noastră, despre a o înţelege, iar modalitatea este de a privi în viitor cu iubire, chiar dacă nu ştim cum va fi. În momentul în care mentalul nostru începe să "croşeteze" scenariile sale, să-l ajutăm să renunţe la această activitate, fie implicându-l în activităţi creative, fie ajutându-l cu meditaţie şi rugăciune. În acest mod va fi ocupat şi nu va mai avea timp să creeze realităţi paralele, imaginare, care vor exista doar în mintea nostră şi care ne vor ţine departe de realitatea concrete, de adevăr.

Să ne găsim momentul nostru de meditaţia astăzi şi să ne dăm voie să primim informaţiile pe care Universul ni le transmite.

Comunicăm foarte bine astăzi, atât verbal cât şi în scris. Indiferent de modalitatea pe care o folosim, Universul ne sprijină cu idei şi cu mesaje pe care le avem de transmis. Să fim atenţi la intuiţie şi să devenim canal prin care Universul transmite informaţiile sale. Să evităm intervenţia mentalului şi să dăm ideea aşa cum am primit-o.

Avem multă vitalitate astăzi şi o putem folosi în a ne realiza proiectele.

P.S. Dacă eşti interesat(ă) de interpretarea mandalei tale personale, poţi obţine aici mai multe informaţii.

#manadaledelumina, #mandalazilei, #evolutiespirituala, #numerologie, #denoidepinde, #traiestetiviata

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu