luni, 22 ianuarie 2018

22.01.2018


Provocarea noastră pentru astăzi  este legată de modul în care ne stabilim limite şi cum avem grijă de ele. 

Limitele, reprezentate de aura noastră, sunt cele care ne ajută să fim noi înşine, fără a ne lăsa influenţaţi de ceea ce vine din exterior. Este bine să ne uităm şi în exterior şi să luăm ceea ce este bun pentru noi, dar este bine să ne păstrăm identitatea pentru că ne reprezintă pe noi şi nu putem să o schimbăm aşa după cum bate vântul, după cum doreşte fiecare persoană să fim să facem.

În momentul în care nu avem limitele clar delimitate, atunci influențele exterioare sunt cele care ne dictează viaţa şi noi avem impresia că nu ne mai regăsim, că nu ştim cine suntem, în realitate, de fapt, trăim ceea ce alţii vor să trăim, ne lăsăm influențați de toate remarcile lor şi credem că dacă le facem pe plac, deşi în sufletul nostru simţim cumva că nu facem bine, că nu este ceea ce avem noi de făcut.

De aceea una dintre modalităţile prin care putem să ne stabilim limitele este şi prin ceea ce spunem, aşa că provocarea noastră este să spunem ce ne deranjează şi să-i facem pe ceilalţi să înţeleagă, dacă vor bineînţeles, că noi suntem noi şi ei sunt ei şi că fiecare este bine să-şi vadă de propria viaţă.

Atenţie la modul în care o spunem, să nu fie pe un ton răstit, pentru a nu crea conflicte, dar nu mai este nici momentul să amânăm acest lucru, crezând că ceilalţi vor înţelege de la sine şi ne vor lăsa în pace.

Având limitele puternice, Sufletul nostru se poate manifesta plenar şi putem să redobândim astfel starea de fericire. De asemenea, creativitatea noastră este este una  puternică, pentru că Sufletul este puternic şi doreşte să se manifeste.

Să ieşim afară, în natură, să îmbrăţişăm un copac şi să ne eliberăm de problemele emoționale.

Să fim atenţi la ceea ce intuiţia ne spune şi să-i urmăm sfaturile.

P.S. Dacă eşti interesat(ă) de interpretarea mandalei tale personale, poţi obţine aici mai multe informaţii.

#manadaledelumina, #mandalazilei, #evolutiespirituala, #numerologie, #denoidepinde, #traiestetiviata

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu