duminică, 21 ianuarie 2018

21.01.2018


Provocarea mentalului de ieri continuă şi astăzi, mai ales prin prisma modului în care reuşim să-l menţinem în echilibru.

Avem rugăciunea şi, automat puterea de rugăciune, în centrul mandalei, dar şi roşu pe nivelul doi. Avem, de asemenea, şi tentaţia de a ne aprinde din orice, de a fi mult mai colerici, de a răspunde mai dur.

Cu toate aceste elemente avem de jonglat astăzi şi depinde de noi modul în care le folosim, în care le combinăm.

Putem să domolim focul din mandală prin prisma rugăciunii, transformându-l în energie creatoare pe care o putem modela şi direcţiona către ceea ce avem nevoie şi astfel putem aduce mentalul într-o formă echilibrată şi într-o stare care să ne fie de folos şi care să ajute la învăţat şi creativitate sau ne putem lăsa influențați de elementele din exteriorul nostru dându-le voie să ne disturbe starea de calm şi să scoată la suprafaţă partea negativă a mentalului nostru.

Pur şi simplu, provocarea de astăzi este aceea de a vedea cum reacţionăm la acest cocktail de energii şi cum reuşim să le subordonăm nouă, cum reuşim să ne ridicăm deasupra lor şi cum le putem face să ne asculte şi să lucreze pentru noi.

Provocarea este cu atât mai mare, deoarece acum ne este testată şi relaţia noastră cu rugăciunea, cât de dispuşi suntem să o folosim. 

Mişcarea fizică vine să ne ajute să ne consumăm toată această energie, să ajutăm mentalul să se echilibreze.

Este şi multă energie sexuală stagnantă, care are nevoie să fie transmutată, de aceea, rezolvarea ei ne-ar aduce mult echilibru.

Şarmul nostru este mult mai accentuat astăzi, iar combinat cu tentaţia manipulării poate ieşi o reţetă interesantă de cuceritor. Însă să nu uităm că toate se întorc la un moment-dat, aşa că ar fi bine să fi ma atenți cu manipularea.

P.S. Dacă eşti interesat(ă) de interpretarea mandalei tale personale, poţi obţine aici mai multe informaţii.

#manadaledelumina, #mandalazilei, #evolutiespirituala, #numerologie, #denoidepinde, #traiestetiviata

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu