marți, 2 ianuarie 2018

2.01.2018


Anul 2018 începe direct cu prima perioadă specială, având un maxim pe data de 6 ianuarie, când se vor încheia cele 40 de zile de la perioada specială anterioară. 

Dacă ieri a avut în prim-plan mentalul şi provocările legate de vindecarea sa, astăzi rugăciunea este cea care caracterizează energie zilei şi vine să calmeze, în primul rând, mentalul, vine să ne ajute să manifestăm energia Sufletului, să aducă echilibrul între raţiune şi simţire, între minte şi Suflet. 

Acum, că a trecut şi Reveionul, este un bun moment să începem să ne gândim la ceea ce dorim să facem în 2018, şi să vedem cum putem folosi energiile acestui an pentru a valorifica la maximum potenţialele pe care Universul ni le scoate în cale. 

Este un bun prilej pentru a mulţumi Universului pentru tot ceea ce ne ne-a oferit în 2017 şi să ne iertăm pe noi pentru tot ceea ce nu am făcut anul trecut. Dacă reuşim să facem acest lucru reuşim să începem 2018 cu sufletul liniştit şi pregătiţi de muncă şi când mă refer la muncă nu am în vedere numai ceea ce facem la job, deşi şi acolo este important ce facem, ci mă refer la ceea ce facem pentru noi şi pentru creşterea noastră spirituală.

Să ne folosim de puterea de rugăciune pe care Universul ne-o dă astăzi pentru a începe să ne rugăm, fie folosind rugăciuni cunoscute, fie folosind cuvintele noastre. Important este să menţinem această legătură cu Universul şi să o întărim în fiecare zi. Este foarte important să începem să mulţumim, mai ales pentru lucrurile pe care nu le avem şi pe care ni le dorim, pentru că astfel vom reuşi să le atragem mult mai uşor. Să începem să mulţumim pentru tot ceea ce ne-am dorit în noaptea dintre ani, iar la sfârşit să adăugăm "acestea şi mai mari decât acestea", deoarece este posibil să ne subestimăm în ceea ce cerem.

Roşul de pe nivelul doi, dacă reuşim să îl controlăm şi să-l transformăm în vitalitate, ne aduce multă forţă vitală, o forţă care este mai dură, dar care care prin rugăciune sau Tantra poate fi transmutată, modelată în energia de care avem nevoie pentru a demara sau a susţine diverse proiecte. 

Astăzi este şi despre iubirea de Sine, iar dacă ne rugăm astăzi ar fi bine să începem să mulţumim pentru toate ocaziile pe care Universul ni le dă şi în care ne manifestăm iubirea şi stima de Sine.

Să fim atenţi la modul în care ne comportăm cu corpul nostru astăzi, pentru că este posibil să-l forţăm mai mult decât este nevoie. De asemenea, să fim atenţi la tentaţia comodităţii şi trecem peste ea.

Să fim atenţi la cuvinte astăzi, pentru că avem putere pe cuvânt care poate fi amplificată de roşul de pe nivelul doi. Mai bine am folosi această pletere pentru a face afirmaţii pozitive.


Mandala lunii Ianuarie


Luna Ianuarie, este lună de noi începuturi, de aceea şi energia ei este una orientată spre a pune bazele, spre a crea. 

Roşul prezent în configuraţia lunii ne poate ajuta să construim sau să distrugem, ne poate ajuta să creştem sau să coborâm, în funie de cum ştim să-l folosim. Este la fel ca la surfing, fie ştim să mergem pe val, fie valul ne va băga sub apă.

Aşadar, în momentele noastre ne nervozitate, să facem o pauză de câteva secunde şi să ne întrebăm dacă acea persoană pe care o manifestăm, în acel moment, ne reprezintă pe noi, cu adevărat? Astfel vom reuşi să trecem peste partea de umbră care se manifestă, vom reuşi să o înțelegem, să o scoatem la suprafaţă şi să o ajutăm să se vindece.

Pe parcursul lunii vom avea momente în care vom scoate la suprafaţă părţi ale personalităţii noastre despre care nu am fost conştienţi sau pe care le-am ascuns cu dibăcie. Ideea este dacă ne vor lua prin surprindere sau face parte din procesul nostru de conştientizare a cine suntem cu adevărat?

Comunicarea indirectă primeşte mult sprijin luna aceasta, aşa că, indiferent dacă o folosim la scris sau la artă, Universul ne sprijină cu idei, mai ales dacă alegem să devenim un canal prin care se transmite cunoaşterea Universului. Pustnicul din noi s-ar putea să caute să creeze în singurătate, pentru a avea mai multă linişte şi a se putea concentra mai bine.

Ianuarie este luna Corpului Sufletului, primul nostru corp energetic, aşa că luna aceasta avem provocarea de a manifesta mai mult Sufletul nostru, dar mai ales de a face pace între mental şi Suflet.

Să fim atenţi la momentele de neiubire de Sine, pentru că acolo vom afla lucruri interesante despre noi şi despre ceea ce nu iertăm la noi. 


Anul 2018


Dacă 2017 a fost un an al curajului, pe toate palierele, 2018 vine şi ne duce la un nivel şi mai mare.

În funcţie de cât de mult acceptăm darurile în viaţa noastră, în 2018 vom primi darul înţelegerii lucrurilor, în sensul că reuşim să înţelegem sensul adevărat din spatele lucrurilor şi situaţiilor, înţelegem partea nevăzută şi putem avea, cu uşurinţă, imaginea de ansamblu.

Rolul de far pentru alţii va fi foarte pregnant în 2018, menirea noastră fiind aceea de a-i ajuta şi pe alţii să se descopere, să-şi valorifice la maxim potenţialul pe care îl au, să înveţe şi ai să strălucească şi devină, la rândul lor, un far pentru alţii. În funcţie de cât de mult ne asumăm acest rol şi vom lumina mai puternic, vom atrage mai mulţi oameni care să înveţe de  la noi. Vom ştii cum să abordăm fiecare persoană în mod graţios, astfel încât să putem comunica cu ea la nivelul la care este.

Avem limite puternice în 2018, putem vedea potenţialele pericole şi le putem evita cu uşurinţă atâta timp cât ne încredem în propria intuiţie.


Toate aceste informaţii sunt la nivelul de potenţial. Dacă le folosim sau nu depinde de noi,  de modul în care alegem să ne trăim viaţa şi să ascultăm ghidarea Universului. Nici un an, indiferent de configuraţia sa, nu va reprezenta numai lapte şi miere, pentru că dacă încă mai suntem pe această planetă şi încă ne mai întrupăm aici înseamnă că mai avem ceva de rezolvat, iar dacă climatul este unul dur, este pentru a ne face să scoatem la suprafaţă acele elementele întunecate din noi şi care au nevoie de conştientizare şi vindecare pentru a le putea integra. Aşa că atunci când, pe parcursul anului 2018, vom avea situaţii din care pare că nu mai ieşim, să ne întrebăm ce anume nu ne iertăm şi nu ne dăm voie să manifestăm? Ce anume mai avem de vindecat? Să coborâm acolo jos, în interiorul Sinelui nostru şi să vedem unde este problema, dar mai ales, cum o putem rezolva.

Cum spuneam şi acum două zile, să avem un an plin de conştientizări, de iertare şi de vindecare.

Să avem un 2018 cât mai dinamic şi cu multă cunoaştere!

P.S. Dacă eşti interesat(ă) de interpretarea mandalei tale personale, poţi obţine aici mai multe informaţii.

#manadaledelumina, #mandalazilei, #evolutiespirituala, #numerologie, #denoidepinde, #traiestetiviata

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu