sâmbătă, 20 ianuarie 2018

20.01.2018


Atât de mult mental astăzi, atât pe mandală, cât şi numerologic, iar acesta este testul nostru prin care Universul vrea să vadă ce am învăţat până acum, vrea să vadă cum ştim să-l folosim, cum ştim să-l punem treabă în folosul nostru.

Vine un moment în care a lucra la nivel mic nu mai este potrivit pentru cunoaşterea pe care o avem şi atunci suntem trecuţi în liga superioară, în care suntem împinşi să lucrăm la nivel mare, să înţelegem amplitudinea lucrurilor şi modul în care se aşează, tocmai pentru că Universul este mare. Astfel de moment sunt cele în care putem să evoluăm sau să ne întoarcem înapoi la băgat capul în nisip şi să credem că dacă ne ascundem aşa nu ne mai vede nimeni şi ne lasă în pace. Din păcate pentru ego-urile noastre care, deşi vor să fie mari, de multe ori se sperie de mărime, şi din fericire pentru evoluţia noastră, Universul nu ne lasă aşa şi ne provoacă să evoluăm mereu, să creştem să şi trecem la next level (următorul nivel).

Astăzi testul nostru este cum gestionăm toată această energie mentală astfel încât să io punem la treabă pentru evoluţia noastră, cum să o folosim pentru a învăţa lucruri noi, pentru a veni cu soluţii noi la provocările pe care le avem, cum să o folosim pentru a fi mult mai creativi.

Să rămânem, aşadar cât mai optimişti şi veseli astăzi şi să ne jucăm cu tot acest potenţial, să fim iscoditori, să căutăm, să explorăm, să vindecăm, atât pe noi cât şi pe ceilalţi, să înţelegem cum este echilibrul mental şi, dacă cumva gândurile rele vor să-şi bage coada, să spunem o rugăciune, sau două sau chiar mai multe până când restabilim acest echilibru mental şi redevenim optimişti. 

Mişcarea fizică ne ajută să mai răcim "procesorul" 😀 şi să menţinem echilibrul mental. Dacă ne angrenăm în activităţi mentale, să ne stabilim perioade de pauză în care să facem mişcare pentru a ne recăpăta tonusul şi buna dispoziţie.

Atenţie la iubirea de Sine şi la legătura cu Sufletul nostru, mai ales dacă începem să avem gânduri de vibraţie joasă.

Să evităm minciuna, oricât de "nevinovată" ni s-ar părea.

Multă creativitate să avem astăzi şi să ne bucurăm de roadele folosirii ei!

P.S. Dacă eşti interesat(ă) de interpretarea mandalei tale personale, poţi obţine aici mai multe informaţii.

#manadaledelumina, #mandalazilei, #evolutiespirituala, #numerologie, #denoidepinde, #traiestetiviata

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu