luni, 8 ianuarie 2018

8.01.2018


Cea de a opta zi a acestei perioade speciale ne aduce faţă în faţă cu vindecarea şi asumarea, două aspecte ale noastre care merg mână în mână, în sensul că nu putem niciodată vindeca ceva ce nu ne asumăm.

Pe de o parte, avem provocarea asumării fricilor, frici care sunt indicatoare ale lucrurilor nerezolvate la nivelul Sinelui. Ceea ce ne sperie pe noi în cazul fricilor este faptul că nu le înţelegem, că nu am căutat să vedem de unde vin şi care este cauza lor reală. Este ca şi cum am sta în afară, în întuneric şi în momentul în care la orizont apare o luminiţă începem să "croşetăm" scenarii care mai de care mai fioroase, pentru a realiza, în final că era vorba de un licurici 😀. Aşa facem şi apar fricile. Avem lucruri neînţelese la nivel de Sine şi, în loc să le investigăm, începem să "croșetăm" scenarii în jurul lor imaginându-ne tot felul de grozăvii. În momentul în care aducem la suprafaţă acele frici, în momentul în care facem o acţiune de sens opus fricii, atunci vom vedea că aceasta dispare, ca prin minune.

Astăzi trecem peste frici, începem să le vindecăm şi ne asumăm puterea pe care o avem, nivelul la care am ajuns sau rămânem copleşiţi de ele şi atunci vom sta în aceeaşi "mocirlă" energetică, fără a avea curajul să ieşim la suprafaţă, să ne ridicăm. Este o zi în care putem să ne asumăm măreţia lui 11 sau mediocritatea lui 2 (11=1+1=2).

Această zi vine să dea startul vindecării, pe parcursul următoarelor trei luni, a acelor aspecte negative pe care le-am descris ieri, dar nu numai. Dacă reuşim să lucrăm eficient numai pe cele de ieri şi tot facem un pas mare înainte spre eliberarea noastră.

Atenţie la mentalul nostru, care dacă rămâne în zona negativă ne poate sabota şi ne poate activa, cu uşurinţă latura noastră comodă, făcându-ne să credem că vindecarea despre care vorbim aici nu are nici un sens pentru noi  şi nu ne ajută în niciun fel. Aşa că mişcarea este aliatul nostru astăzi şi, de fiecare dată când simţim că lenea şi amânarea încep să ne îmbie, să facem zece minute de mişcare, de orice fel, pentru a ne recăpăta tonusul.

P.S. Dacă eşti interesat(ă) de interpretarea mandalei tale personale, poţi obţine aici mai multe informaţii.

#manadaledelumina, #mandalazilei, #evolutiespirituala, #numerologie, #denoidepinde, #traiestetiviata

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu