vineri, 26 ianuarie 2018

26.01.2018


Modul în care jucăm energia mandalei de astăzi, ne ajută să ne ridicăm sau să coborâm. Putem fi un 11 sau un 2. Alegerea ne aparţine.

Avem munca în centru preocupărilor noastre de astăzi, dar şi banii şi modul în care ne raportăm la ei. Atâta timp cât astăzi alegem munca, alegem să lucrăm la proiectele noastre şi, în consecinţă, alegem să trecem peste comoditate şi lene, atunci reuşim să deblocăm fluxul financiar. 

Cu cât manifestăm mai mult curaj în viaţa noastră, cu atât Universul ne sprijină mai mult, pentru că, de fapt, curajul înseamnă că trecem peste frici şi ieşim din acea energie care ne blochează, care ne ţine pe loc. Cu cât avem mai mult curaj, cu atât Sufletul nostru capătă şi el curaj să se manifeste şi să ne sprijine evoluţia. 

Totodată, având curaj, iubirea de Sine se manifestă mult mai uşor şi simţim că şi noi avem dreptul să fim fericiţi şi să primim lucruri bune, iar această atitudine ne ajută să ne schimbăm vibraţia şi astfel începem să atragem cât mai multe lucruri frumoase în viaţa noastră. Ne conectăm astfel cu energia recunoştinţei şi, atâta timp cât reuşim să o menţinem, vom manifesta de fiecare dată. De aceea, rugăciunea noastră de astăzi este una orientată către mulţumire, pentru că ea ne ajută să ne conectăm cu energia recunoştinţei, mai ales că avem o conexiune mult mai puternică cu Universul, astăzi.

Astăzi este o zi de manifestare, de concretizare a proiectelor noastre mai vechi, cu condiţia să avem curajul să primim ceea ce este al nostru, să luăm cu două braţe ceea ce ni se cuvine.

Provocarea mentalului este să rămână în zona pozitivă, să vadă partea plină a paharului, să se bucure de tot ceea ce primeşte, chiar dacă nu este la nivelul la care se aştepta. Menţinând starea de optimism şi bucurie vom reuşi, cu siguranţă, să păstrăm mai mult sentimentul de recunoştinţă.

Să ne ducem către fricile pe care le avem, să alegem să facem lucrurile de care fugim de ceva timp, să avem curajul să le înfruntăm şi să trecem peste obstacolele mentale pe care ni le-am creat. Să ne asumăm măreţia şi să o manifestăm în consecinţă. Numai aşa putem merge mai departe.

P.S. Dacă eşti interesat(ă) de interpretarea mandalei tale personale, poţi obţine aici mai multe informaţii.

#manadaledelumina, #mandalazilei, #evolutiespirituala, #numerologie, #denoidepinde, #traiestetiviata

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu