joi, 4 ianuarie 2018

4.01.2018

Avem mult foc în centrul mandalei astăzi, pe care îl putem folosi pentru a ne ajuta sau pentru a ne pune beţe în roate.

Să nu uităm că focul stă la baza multor activităţi din viaţa noastră. Focul ne încălzeşte, focul ne ajută să preparăm mâncarea, focul dă putere motoarelor maşinilor, focul topeşte metalul şi ne ajută să-i dăm altă formă, focul ne poate ajuta să ardem ceea ce nu ne mai este folositor în viaţă.

Toate aceste utilizări se regăsesc transpuse şi în viaţa noastră de zi cu zi. Focul ne dă putere şi vitalitate proiectelor noastre şi drumului nostru în viaţă, ne ajută să transmutăm energiile joase şi să le transformăm în energie benefică pe care să o folosim acolo unde avem nevoie. Focul ne ajută să susţinem efortul fizic pe care îl facem.

Importantă este intenţia în ceea ce vrem să facem şi, automat, energia ne urmează. Cât de multă pasiune punem în activitatea noastră, cu atât mai productivă va fi. De fapt, noi, la nivel subconştient avem această capacitate de a atrage toate energiile de care avem nevoie atunci când vrem să realizăm ceva. Dacă nu ne iese este din cauză că nu ne-am propus suficient de mult sau nu ne dorim prea tare.

Focul de astăzi ne ajută să ardem toate sentimentele de neiubire de Sine, ne ajută să ardem toate tiparele care ne limitează şi care ne blochează evoluţia, ne ajută să ne creăm limite puternice şi să învăţăm să spunem şi NU atunci când este cazul.


Orice proiect demarat astăzi beneficiază de multă energie şi forţă, dar, aşa cum spuneam mai sus, depinde de intenţia noastră şi de dăruirea pe care le punem în el pentru a se putea concretiza. El beneficiază acum de toată energia acestei perioade speciale şi, în plus, de ghidarea Universului.

Să facem mişcare astăzi, mai ales că avem multă energie şi să învăţăm astfel să mişcăm lucrurile în viaţa noastră.

Atenţie la mental şi la ceea ce gândim! Să nu ne mirăm dacă, peste un timp, se va întâmpla ceea ce am gândit. Pur şi simplu asta am materializat.

P.S. Dacă eşti interesat(ă) de interpretarea mandalei tale personale, poţi obţine aici mai multe informaţii.

#manadaledelumina, #mandalazilei, #evolutiespirituala, #numerologie, #denoidepinde, #traiestetiviata

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu