miercuri, 31 ianuarie 2018

31.01.2018


O altă zi în care suntem împinşi la acţiune, la schimbat lucruri şi demarata proiecte, la ieşit din zona de confort şi explorat şi alte posibilităţi, la trecut peste comoditate şi peste primele impulsuri ale amânării.

Suntem invitaţi să ne stabilim limite puternice şi să avem grijă de ele, pentru a ne putea defini personalitatea şi a ne putea realiza misiunea.

Avem provocări în privinţa banilor, a modului în care ne raportăm la ei, a modului în care îi folosim, a modului în care înțelegem să sunt o energie care circulă. În momentul în care vom înţelege, cu adevărat, acest lucru, atunci vom reuşi să menţinem constant fluxul banilor, vom reuşi să fim în permanentă legătură cu acest flux, să nu ne mai facem griji că nu avem bani sau că se duc prea repede şi rămânem fără ei.

Şi, cum astăzi avem provocări în privinţa menţinerii neutralităţii minţii, este posibil să iasă la suprafaţă toate tiparele noastre legate de bani. Aceste lucru nu este neapărat rău, pentru că dacă nu s-ar manifesta nu am ştii de existenţa lor. Aşa că soluţia este să le vedem aşa cum sunt ele, să evităm să ne enervăm din cauza lor şi să începem să lucrăm la îndepărtarea lor şi, în acelaşi timp, să începem să formăm altele noi. 

Pentru că galbenul în mandală înseamnă şi organizare, astăzi ne putem organiza în privinţa modului în care lucrăm cu banii, a modului în care îi câştigăm, îi folosim, îi gestionăm. Este un bun moment să ne stabilim reguli şi să le respectăm, dar mai ales să începem să ieşim din zona de confort pe care ne-am format-o în privinţa banilor. De asemenea, putem identifica noi surse de venit, care mai mult ca sigur, se află sub nasul nostru, dar şi lucruri necesare nouă pe care să le achiziționăm, dar pe care, din cauza preţului sau convingerilor interioare, le-am tot amânat.

Rugăciunea ne poate ajuta astăzi să ne calmăm mentalul şi să-l aducem pe calea cea bună. 

Mişcarea este cea ne dă energie astăzi şi ne ajută să determinăm şi să ne curăţăm meridianele.

Este un bun moment să ne setăm intenţia şi să lucrăm la realizarea ei, pentru astfel evităm să ne mai împrăștiem în multe direcţii şi, totodată, evităm să lucrăm la proiectele altora, în detrimentul celor ale noastre.

P.S. Dacă eşti interesat(ă) de interpretarea mandalei tale personale, poţi obţine aici mai multe informaţii.

#manadaledelumina, #mandalazilei, #evolutiespirituala, #numerologie, #denoidepinde, #traiestetiviata

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu