duminică, 28 ianuarie 2018

28.01.2018


Tot ceea ce facem astăzi are legătură cu compasiunea  şi cu modul în care o manifestăm, cu iubirea şi cu modul în care ştim să o dăruim şi să o manifestăm.

Este o zi în care suntem provocaţi să ne manifestăm curajul nostru regal, cel care ne ajută să fim la cel mai înalt nivel, care ne provoacă să ne asumăm misiunea şi să o ducem la maximum posibil, să ne acceptăm darurile noastre şi să vrem să le folosim la intensitate maximă.

Combinate, cele două, ne provoacă să ne iubim pe noi înşine, să ieşim din mediocritate şi falsă modestie, pentru că, în realitate, sub umbrela acestei false modestii noi fugim de noi şi nu ne asumăm darurile la adevărata lor valoare şi, automat, noi, nu ne trăim viaţa la nivelul potenţialelor noastre, pentru că despre potenţiale este vorba astăzi, despre ceea ce Universul ne dă şi noi nu vrem să primim, crezând că ester mai bine pentru noi să rămânem la un nivel  mai jos, să fim mai "smeriţi", când, de fapt noi nu avem curajul să ne asumăm toate aceste potenţiale pentru că ne este teamă să le folosim, ne este teamă să fim mari, să avem lucruri scumpe, să ne fie bine.

Iubirea Universului vine astăzi să ne ajute să rezolvăm aceste probleme şi ne provoacă să integrăm energia aceasta a curajului şi să o lăsăm să ne transforme spre binele nostru cel mai înalt.

Să menţinem mentalul în zona neutră pentru a-l putea folosi la adevărata sa valoare şi pentru a putea da voie, astfel, sufletului să se manifeste.

Să mergem afară, în natură, să ne plimbăm, să îmbrăţişăm copaci, să ne bucurăm de libertate, iar cu ocazia aceasta vom trece şi peste lene şi comoditate.

Să fim atenţi la intuiţii astăzi şi la informaţiile pe care ni le aduc.

P.S. Dacă eşti interesat(ă) de interpretarea mandalei tale personale, poţi obţine aici mai multe informaţii.

#manadaledelumina, #mandalazilei, #evolutiespirituala, #numerologie, #denoidepinde, #traiestetiviata

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu