miercuri, 24 ianuarie 2018

24.01.2018


Dacă ieri am avut multă vitalitate şi am trecut peste multe blocaje, astăzi ne mai domolim şi căutăm să înţelegem lumea din jurul nostru, căutăm să pătrundem misterele care ne înconjoară.

Este o zi în care suntem mai retraşi, dar nu din cauză că ne este teamă şi pur şi simplu căutăm să înţelegem, dincolo de aparenţe, ceea ce se întâmplă în viaţa noastră, cautând să trecem de vălurile realităţii în irealitate. Însă nu vom avea prea mult succes dacă toată această contemplare urmată de înţelegere se va face de la nivel mental, pentru că suntem ca şi cum ne-am urcat în vârful unui stâlp de trei metri şi avem pretenţia să vedem ca şi cum am fi la cincizeci de metri. De aceea, este nevoie să urcăm mai sus de planul mental, iar acest lucru se face prin meditaţie, lăsând lucrurile să se arate aşa cum sunt, nu aşa cum ne închipuim noi că sunt.

De aceea, provocarea noastră de astăzi este meditaţia şi modul în care îi dăm voie să ne aducă informaţiile de care avem nevoie, să ne ajute să facem conexiuni şi să înţelegem lucrurile în profunzimea lor, nu doar pe baza elementelor de suprafață.

Suntem mult mai filozofici astăzi, chiar dacă nu ne dăm seama, pentru că, în momentele noastre de linişte, intrăm oricum într-o formă de meditaţie, chiar dacă nu este cea mai profundă, de aici şi senzaţia celor din jur să suntem "plecaţi" în altă parte. 

Am putea să folosim această stare pentru a scrie, pentru că astăzi suntem mult mai deschişi la a primi informaţiile pe care Universul le-a pregătit ca noi să le dăm mai departe, pentru creşterea noastră şi a celor din jur. Aşa că dacă ne încearcă nostalgia scrisului, indiferent dacă nu am mai făcut acest lucru de mult timp, ar fi cazul să o facem şi să dăm drumul acelor informaţii care stau în noi şi care, chiar dacă nouă ni se par, poate, banale, cu siguranţă ar fi de folos celorlalţi şi evoluţiei lor. 

Chiar dacă acele informaţii sunt doar întrebări, aceste întrebări şi le pot adresa şi alţii şi, atunci, ar putea primi, din partea Universului răspunsurile necesare. Însă, dacă nu întreabă, nu are la ce să li se răspundă.

Avem şi astăzi multă vitalitate, iar dacă ne ascultăm intuiţia vom ştii ce să facem cu ea.

P.S. Dacă eşti interesat(ă) de interpretarea mandalei tale personale, poţi obţine aici mai multe informaţii.

#manadaledelumina, #mandalazilei, #evolutiespirituala, #numerologie, #denoidepinde, #traiestetiviata

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu