marți, 1 august 2017

1.08.2017


Începutul de august ne găsește în acest trend creativ care vine să ne scoată la suprafaţă, dacă dorim bineînţeles, acele aspecte ale noastre care ne ajută asă evoluăm, să mergem mai departe cu lucruri şi idei noi, care vin în trend cu evoluţia Universului.

Universul este bazat pe permanenta evoluţie, aşa că noi ca indivizi de ce am fi altfel? Putem să ne opunem valului evoluţionist şi să fim măturaţi de el sau putem merge o dată cu el şi putem fi sprijiniți de energia sa.

Este o zi cu multă vindecare care, pe lângă faptul că vine să ne sprijine să ne descoperim potenţialul creativ, ne ajută să conştientizăm şi să rezolvăm, dacă dorim, problemele de neiubire de Sine, aceste tipare cele care ne ţin de multe ori pe loc pentru că nu dăm voie Universului să ne aducă acele lucruri pe care le merităm şi continuăm să le refuzăm, şi continuăm să fim nefericiţi. 

Nu vrem să înţelegem că dacă sunt pregătite pentru noi nu sărăceşte nimeni dacă noi le primim. Sunt ale noastre şi vin să ne ajute să evoluăm, să creștem, să ne dezvoltăm, numai că noi tindem mereu să le refuzăm, de fapt tindem să ne refuzăm evoluţia şi dăm vina pe Dumnezeu, zicând că "aşa a vrut El" 😀. Bună glumă, dar nu ţine.

Mentalul beneficiază şi el de vindecare astăzi, pentru că, de multe ori, de la el pornesc multe dintre problemele de neiubire. Astăzi, ar fi de preferat să nu lăsăm mentalul să se inflameze, să nu lăsăm nervii să pună stăpânire pe noi. Ar fi bine să folosim transmutarea energiei sexuale (fiecare după cum ştie şi poate) pentru a ajuta astfel mentalul să se echilibreze.

Luna august vine cu vindecare, dar vine şi cu provocări. Să fim atenţi, începând de astăzi, la tendinţele noastre de a ne refugia în material atunci când lucrurile nu merg cum vrem noi. Ar fi de preferat să nu facem exces de mâncare, băutură sau ţigări pentru că, în final, nu o să facem decât să accentuăm stările de neiubire.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu