vineri, 25 august 2017

25.08.2017

Avem fir direct cu Universul astăzi, aşa că ar fi bine să fim atenţi la mesajele pe care le primim pentru că ne privesc pe noi şi perioada următoare. S-ar putea chiar să primi răspunsuri la întrebări pe care nu le formulasem încă, aşa că s-ar putea să nu le dăm importanţă prea mare. 

Să rămânem lucizi şi deschişi în faţa tuturor informaţiilor care ne vin, chiar dacă nu au încă un rol în scenariul vieţii noastre. Este posibil să ne trezim, la un moment-dat că, acea informaţie care nu avea sens pentru noi, este ceea ce noi căutam de mult numai că nu făcusem încă toate conexiunile şi de aceea nu-i vedeam valoarea.

Suntem scoşi din schemele clasice de gândire şi suntem invitaţi să privim lucrurile din alt unghi, să le vedem întregul potenţial. De aceea este posibil să ne trezim că informaţii sau lucruri, pe care le ignorasem până acum, au un nou înţeles pentru noi, să ne minunăm de faptul că erau chiar sub nasul nostru şi noi nu le-am văzut.

Este posibil, de asemenea, ca aceste conştientizări pe care le avem să se întâmple şi în privinţa vieţii noastre, în sensul că am putea aduce schimbări majore stilului şi ritmului de până acum, dacă au existat sau vom dori să ne creăm noi un stil şi un ritm, eliberându-ne astfel de cele impuse din exterior. Ajungem să conştientizăm faptul că dacă noi nu ne realizăm viaţa noastră aşa cum dorim, cu siguranţă o vor face alţii în locul nostru, pe timpul nostru şi de ce nu, chiar folosindu-se de darurile noastre, totul frumos împachetat, astfel încât să nici nu ne dăm seama că noi suntem, de fapt, prizonieri în toată această poveste şi să putem ieşi oricând din ea.

Este multă iubire în mandala de astăzi, aşa că ar fi bine să începem, în primul rând, cu manifestarea celei faţă de noi înşine, să ne dăm voie să vrem mai mult, să ne dăm voie să ne fie bine, să ne dăm voie să fim liberi, să ne dăm voie să trăim viaţa aşa cum o vedem noi, cu greşelile noastre, din care cu siguranţă vom învăţa, dar nu închişi în "cuşca" creată de alţii, care ne oferă un fals confort şi ne aduce multă frustrare.

Astăzi este despre libertate, dar una câştigată prin muncă, pentru că unul dintre cei care vor să ne ţină în "cuşcă" este chiar în interiorul nostru, este propriul nostru mental şi care astăzi se vrea un fel de Gică-contra, care nu ar dori să facă acele schimbări de mai sus, pentru că noi am ieşi astfel de sub controlul său.

Să ne găsim, aşadar, timp şi să avem momentul nostru de meditaţie, de conexiune cu Universul şi să "descărcăm" informaţiile pregătite pentru noi.

De asemenea, să ne ocupăm puţin şi de plante astăzi, fie din grădină, fie de pe balcon, iar cu ocazia asta evităm şi lenea.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu