vineri, 18 august 2017

18.08.2017


Am şi eu o curiozitate la care nu este nevoie să răspundeţi aici, dar puteţi să vă adresaţi fiecare, individual, această întrebare. Cum gestionaţi energia sexuală care este în exces în unele zile? Întreb pentru că văd, din ce în ce mai des, persoane care sunt tot mai irascibile şi se enervează din orice.

Şi îmi dau seama că acest lucru nu ar fi posibil dacă ar rezolva cumva acest surplus. Noi discutăm aici de mandala zilei, dar mandala respectivă, în funcţie de configuraţie vine să amplifice, de la o zi la alta, anumite lucruri nerezolvate ale fiecăruia, iar astăzi vine să amplifice tocmai aceste aspecte ale sexualităţii pe care nu le manifestăm într-o formă sau alta.

Îmi şi imaginez anumite persoane, care citesc întrebarea de mai sus şi râd complice în colţul gurii. Problema este dacă după ce râd se şi ocupă de rezolvarea acestui aspect. Din păcate, în România ultimilor ani, deşi teoretic sexualitatea este mult mai accesibilă ca subiect, din păcate, la nivel de individ, s-au ridicat ziduri foarte înalte la adresa acestui subiect. "Răzvane, oamenii au uitat să mai facă dragoste" îmi spune acum câteva luni un prieten avocat şi tind să-i dau dreptate văzând acest lucru şi la cei cărora le interpretez mandalele. 

Întotdeauna când interpretez o mandală faţă în faţă cu persoana, discuţiile despre sexualitate rămân întotdeauna la final, să nu se sperie persoana chiar din primele minute 😀. Ideea este că, în 80% din cazuri, şi nu au fost puţine, problema era aceeaşi. Lipsă de activitate sexuală, motivele fiind diverse, dar cel mai des întâlnit este lipsa partenerului. Şi atunci vin şi mai adresez o altă întrebare. Într-o lume care comunică excesiv, cum spunea Larry King, nu mai găsim un partener pentru că ne-am învăţat să stăm singuri, pentru că vrem să facă pentru noi ceea ce noi nu putem să facem, pentru că avem aşteptări prea mari sau pentru că, de fapt, nu ştim ce vrem? Nu aştept un răspuns aici, ci mai degrabă să vă daţi voi, cei care căutaţi un partener, un răspuns sincer pentru voi, pentru a şti cum staţi şi ce aveţi de făcut.


Roşul, în mandală, ţine de chakra 2, energia sexuală. Ideea este că, în funcţie de cât de mult am înţeles sau nu această energie, în alte vieţi, acum avem mai multe sau mai puţine provocări. Pudismul excesiv, fuga de asumarea sexualităţii (aşa-zisele fete cuminţi sau aşa-zişii băieţi cuminţi), refuzul de a discuta problema, arată de fapt persoane care au mari provocări în privinţa sexualităţii, care au venit în viaţa aceasta să o înveţe, după ce, în alte vieţi, au fugit constant de ea. Problemele medicale la organele genitale, apărute încă din tinereţe, reprezintă un indicator că persoanele respective nu au înțeles nimic legat de sexualitate, probabil nici nu a avut cine să le spună, şi s-au închis în ele refuzând subiectul.

Ideea este că, în funcţie de nivelul de roş din mandală, energia sexuală ne afectează mai mult sau mai puţin. Dincolo de manifestarea ei printr-un act sexual, există o multitudine de căi de alte metode de a o pune la treabă în folosul nostru, pentru că cea mai mare greşeală pe care o putem face este să o lăsăm să băltească prin corpul nostru blocându-ne meridianele şi dându-ne peste cap funcţionarea organismului.

Astăzi, de exemplu, o putem folosi la scris, pentru că scrisul ţine de chakra 5, iar între chakra 2 şi 5 există o legătură printr-un meridian şi atunci putem folosi această energie pentru a avea inspiraţie. Sau o putem folosi pentru activităţile fizice, pentru a trece peste comoditate. Sau o putem folosi în munca de vindecare. Totul cu intenţie. Intenţia mea este să folosesc energia sexuală din chakra 2 şi să am mai multă vitalitate. Şi, făcând acest lucru mai des, vom vedea că chiar merge.

Ar fi indicat totuşi, astăzi, să nu folosim manipularea şi minciuna pentru a convinge o persoană de sex opus să ni se alăture în demersul de rezolvare a energiei sexuale. Mai bine îi spuneţi adevărul. S-ar putea să fiţi mai convingători aşa.

Atenţie şi la încăpăţânare astăzi, la ce aspecte din trecut manifestaţi.

Să vă fie de folos!


#manadaledelumina, #evolutiespirituala, #numerologie, #denoidepinde, #traiestetiviata

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu