duminică, 20 august 2017

20.08.2017

De ce este importantă creativitatea şi manifestarea ei? Pentru că astfel învăţăm să fim creatori, să venim cu idei noi, să ne racordăm la evoluţia Universului şi să mergem în aceeaşi direcţie cu El.

Conectându-ne cu Universul, ne conectăm de fapt la creativitatea Sa şi permitem să se manifeste prin noi voinţa Universului, ideile pe care doreşte ca omenirea să evolueze. 

Întrebarea este cât de mult ne dorim noi să fim un canal pentru ceea ce Universul doreşte să transmită prin noi? Cât de mult ne dăm voie să-I ascultăm îndrumarea şi să concretizăm aceste idei? Dar, cea mai importantă întrebare este cât de mult credem oare în ghidarea Universului şi în faptul că noi suntem parte din evoluţia Sa?

Cât de mult mentalul din centru ne face să ne credem buricul pământului şi să credem numai în ceea ce vedem şi auzim? Cât de mult ignoră de fapt îndrumarea Universului considerând-o ca ceva ireal?

Să ne lăsăm creativitate liberă , dar mai ales să urmăm îndrumarea Universului în această direcţie, chiar dacă ni se pare că nu are sens. La sfârşit cu siguranţă va avea. Să ne dăm voie să ne ascultăm sufletul, pentru că astăzi ne aduce inspiraţie.

Rugăciune este foarte importantă astăzi, pentru că ne reconectează cu Universul şi ajută mentalul să fie echilibrat.

Atenţie la problemele inimă, mai ales la cei care  s-au îndepărtat de ghidarea Universului!

#manadaledelumina, #evolutiespirituala, #numerologie, #denoidepinde, #traiestetiviata

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu