joi, 24 august 2017

24.08.2017


Cu siguranţă vom avem viitori scriitori de succes printre bebeluşii născuţi astăzi, la ce configuraţie este.

Ceea ce am început să scriem sau să creăm săptămânile trecute, primeşte astăzi un sprijin foarte important, cu idei noi, unele chiar surprinzătoare.

Dintre cele două tipuri de comunicare pe care le regăsim în mandale, pe unul dintre ele Universul îl premiază mai mult atunci când este realizat, dar şi îl penalizează mai mult, atunci când este neglijat. Este vorba despre comunicarea indirectă, iar importanţa pe care Universul i-o acordă se datorează potenţialului său creator, pentru că Universul doreşte ca noi să învăţăm să creăm, în primă fază la nivelul acestei planete, urmând ca, ulterior, pe măsură ce evoluăm, să ajungem să creăm la nivel de sistem solar, galaxie etc. De aceea suntem la şcoală pe planeta Pământ. 

Din păcate, fugim de rolul de creator, facem orice posibil să-l evităm şi ne mirăm de ce nu ni se leagă lucrurile în viaţă. Din păcate stăm într-o continuă aşteptare, dar, de multe ori, nici noi nu mai ştim ce aşteptăm. Problema este că mulţi dintre noi vin cu restanţe la creaţie din vieţile trecute şi, pentru că la nivel de Sine, se evită în continuare asumarea acestui rol, problemele la tiroidă apar chiar din copilărie. 

Neasumarea rolului de creator este determinată, în primul rând, de mentalul nostru care simte că prin creaţie se diluează şi nu ne mai poate controla. De aceea va căuta să ne ţină cât mai departe de talentul nostru, iar pe măsură ce înaintăm în vârstă ne va fi din ce în ce mai greu să începem să-l manifestăm, chiar dacă ajungem să înţelegem ce ne face mentalul.

Aşa că astăzi, ar fi păcat să nu  profităm de această configuraţie şi să ne lăsăm liberă creativitatea, indiferent că vorbim de desen, de pictură, de sculptură, de scris, de cântat, de fotografiat, de croşetat, de împletit etc. Chiar dacă ne este greu să începem, pentru că ni se pare că nu ştim să facem nimic, este timpul să nu mai amânăm şi să demarăm ceva, preferabil în joacă, pentru că atunci când ne jucăm nu avem aşteptări şi tindem să dăm voie imaginaţiei să se manifeste.

Nu ne mai putem minţi la nesfârşit că jobul pe care îl avem este idealul nostru în viaţă, când chiar noi îi spunem "scârbici" în loc de servici, sau că viaţa noastră este superbă când, de fapt, noi am uitat să mai şi zâmbim. Pur şi simplu a venit momentul să ne asumăm, că ceea ce facem nu ne place, iar ceea ce ne place, nu facem şi să schimbăm această situaţie. 

Să dăm voie creatorului din interiorul nostru să iasă la suprafaţă, să-şi asume puterea şi rolul pe care îl are de ajucat, iar atunci Universul îl va susţine în totalitate. 

Să fim atenţi la informaţiile pe care le primi astăzi, la cele care se repetă, pentru că acolo este posibil să fie ceva despre care avem de învăţat în perioada următoare.


#manadaledelumina, #evolutiespirituala, #numerologie, #denoidepinde, #traiestetiviata

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu