miercuri, 30 august 2017

30.08.2017


Pe final de lună, Universul mai vine încă o dată să ne aducă ghidarea sa, să ne îndrume spre realizarea, în cel mai înalt mod posibil, a misiunii noastre.

Dacă ne uităm pe mandalele lunii acesteia, vom vedea că aceasta este cea de a patra zi cu o astfel de configuraţie în centru, incluzând aici şi data de 6 august, ceea ce înseamnă că această lună a fost una specială.

Înseamnă că transformările prin care trecem sunt foarte importante pentru noi, de aceea Universul a dorit să ne fie cât mai aproape posibil pe parcursul acestei perioade.

Pentru unii dintre noi poate însemna deschiderea către spiritualitate, în timp ce pentru alţii poate reprezenta realizarea unor  conexiuni, punerea cap la cap a informaţiilor deţinute şi înţelegerea mult mai profundă a modului în care funcţionează viaţa noastră, a ceea ce Universul doreşte să obţină de la noi şi, automat, trecerea la un alt nivel.

Putem înțelege mult mai bine rolul iubirii în evoluţia noastră, putem înţelege rolul iertării, atât a celei de Sine, cât şi a celorlalţi, în eliberarea noastră. Putem experimenta mult mai bine manifestarea iubirii şi îi putem vedea efectele pozitive mult mai repede decât ne aşteptăm.

Putem înţelege rolul meditaţiei în viaţa noastră şi cum anume ne poate ajuta să ne schimbăm, să evoluăm, cum să o folosim într-un mod care să devină parte din viaţa noastră cotidiană. Este posibil să ne hotărâm acum să ne asumăm integrarea meditaţiei în programul nostru zilnic, pentru că acum suntem decişi să facem schimbările de care avem nevoie în viaţa noastră şi dintr-o dată nu mai suntem interesaţi de părerile celorlalţi, ci pur şi simplu dorim să ne luăm propriile decizii şi să devenim stăpânii propriului nostru destin.

Astăzi, putem împărtăși, în scris, şi celorlalţi, din experienţele noastre spirituale şi modul în care ne-au transformat, de conştientizările pe care le-am avut, ajutându-i astfel şi pe cei care pornesc pe acest drum să aibă alături un ghid, mai ales atunci când li se pare că lucrurile nu merg în direcţia pe care ei o doreau şi când se tem de transformările care au loc în interiorul lor.

Să ne dăm, aşadar, voie să primim informaţii noi, să ne deschidem larg braţele în faţa acestui flux pe care Universul ni-l trimite, pentru că ceea ce este pentru noi oricum va veni, numai că noi nu suntem întotdeauna pregătiţi să primim, iar atunci evoluţia noastră va întârzia să se producă.


#manadaledelumina, #evolutiespirituala, #numerologie, #denoidepinde, #traiestetiviata

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu