joi, 10 august 2017

10.08.2017


Perioada de vacanţă de 11 zile  s-a terminat, aşa că acum trecem la treabă şi începem să lucrăm la proiectele pe care le-am început sau le continuăm pe cele începute de mult.

Ideea este că dincolo de frumuseţea culorilor, mandalele ne pot ajuta să ne planificăm perioadele de lucru. Putem să le folosim pentru a cunoaşte perioadele de intensitate maximă în care putem lucra la anumite proiecte. Totul este să valorificăm la maxim acele zile care corespund cel mai bine cu ceea ce noi dorim să realizăm şi atunci vom avea un ajutor nesperat.

Astăzi, ne întoarcem la învăţat, la citit, la acumulat cunoştinţe şi la experimentat. Mentalul nostru este foarte activ astăzi, cu condiţia să-l organizăm puţin şi să nu-l lăsăm să se risipească în tot felul de activităţi care-i mănâncă timpul şi nu duc la un rezultat concret. De asemenea, este nevoie să se concentreze mai mult pe lucru şi mai puţin pe vorbit, să lase vorbitul pentru zilele următoare pentru că îl poate distrage.

Este nevoie să ne lăsăm ghidaţi de inspiraţie, de Univers pentru că un mental care se lasă ghidat este unul foarte puternic, primind permanent mesaje despre ceea ce are de făcut, dar mai ales având acces la Mintea Divină de unde vin ideile noi, geniale am putea spune.

Avem inspiraţie la scris astăzi, aşa că ar fi bine să-i dăm voie să se manifeste, mai ales că ajută mentalul să se concentreze şi să evite împrăştierea în mai multe direcţiii.

În privinţa vindecării, să ne lăsăm ghidaţi de intuiţie, pentru că este posibil să nu vedem problema în ansamblu dacă ne ghidăm numai logic. Avem de lucrat la legătura noastră cu Universul şi la modul în care primim informaţiile şi le punem în practică. De fapt astăzi vindecăm neîncrederea, ieşirea de sub logicul cotidian şi intrarea în ghidarea Universului, acolo unde lucrurile au sensul lor chiar dacă nu îl vedem de la început.

Atenţie la sporturile extreme şi la activităţile fizice. Dacă avem dubii în privinţa realizării lor, atunci să le lăsăm deoparte şi să stăm liniştiţi.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu