duminică, 13 august 2017

13.08.2017

Vindecarea ne vine astăzi din relaţia cu natura,din manifestarea iubirii şi compasiunii, dar mai ales a iubirii de Sine.

Suntem puşi iar faţă în faţă cu tot felul de provocări care vin ca şi test să vedem în ce măsură avem compasiune faţă de ceilalţi, cât de mult îi înţelegem cu adevărat, dar mai ales cât de mult vedem că, de fapt, problemele lor sunt şi asemănătoare cu ale noastre. Aşa că în loc să-i judecăm mai bine ne-am uita puţin în grădina nostră şi am înţelege de ce suntem puşi în astfel de situaţii.

Iubirea de Sine are şi ea mari provocări astăzi, iar testul vine să vedem cât de mult am învăţat să păstrăm echilibrul dintre ceea ce ne dăm nouă şi ceea ce le dăm celorlalţi, cât de mult fugim de noi şi ne refugiem în "ajutorul" pe care să-l dăm, deşi poate nu ne-a fost cerut. Să fim echilibraţi este tot ceea ce ni se cere. Să fim atenţi la intuiţie şi atunci vom ştii când putem ajuta şi când nu.

Mişcare multă astăzi, mai ales prin natură, dar să fim atenţi să nu producem daune în natură, să ne strângem gunoaiele şi să stingem focul dacă am făcut un grătar.

Artistul din noi iese la suprafaţă astăzi, aşa că ar fi păcat să nu-i dăm voie să se manifeste. Luaţi-vă cu voi creioanele, pensulele, briceagul de sculptat 😀, aparatul foto etc. şi daţi voie creativităţii să se manifeste!

Să fim atenţi la tendinţa de izolare, astăzi. Să evităm criticile la dresa credinţei altora şi a religiei.

Să ne dăm voie să comunicăm mai mult cu Universul.


#manadaledelumina, #evolutiespirituala, #numerologie, #denoidepinde, #traiestetiviata

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu