miercuri, 23 august 2017

23.08.2017


Într-o zi, mă pregăteam să interpretez o mandală unei doamne care mai ştia câte ceva despre mandale, aşa că introduc data ei de naştere în aplicaţie şi când vede mandala răsuflă uşurată şi fericită că are culoarea roz pe centru şi nu roşu 😀.

Şi atunci am început să înţeleg că roşul este perceput ca un adevărat inamic public şi toată lumea fuge de el.

Numai că rolul său nu este întotdeauna bine înţeles. Nu înseamnă că roşul este de vină dacă tu ai în mandala ta o avertizare legată de accidentări, iar tu nu ţii cont de ea şi chiar te accidentezi. Roşul şi-a făcut treaba, te-a avertizat, tu nu ţi-ai făcut treaba şi nu ai ţinut cont de el.

De asemenea, el vine să ne arate zonele în care putem greşi, în care putem face abuzuri. De fapt, el este ca un adevărat girofar, pentru că aduce avertizări, însă nu va rezolva niciodată lucrurile în locul nostru.

Astăzi, roşul vine să ne avertizeze de încercările pe care le putem avea în manifestarea iubirii de Sine şi că în funcţie de nota pe care o luăm la "testarea divină" a acestui aspect, încercarea de astăzi se poate întoarce sau nu.

O altă încercare o avem în zona rugăciunii, având tentaţia de a ne îndepărta de ea astăzi. Şi aici este un test al credinţei că rugăciunea noastră are efect şi că lucrurile se vor rezolva. Suntem chemaţi să ne rugăm din tot sufletul şi să coborâm mintea în inimă.

Să privim aşadar, latura frumoasă pe care roşul o aduce, vitalitatea pe care ne-o dă, energia creatoare şi dătătoare de viaţă. Cei care doresc să aibă copii au un sprijin substanţial astăzi. Important este să folosească oportunitatea.

Cei care au de scris, pot folosi această vitalitate în inspiraţie, cu condiţia să înveţe să asculte ceea ce Universul le transmite.

Să fim atenţi la încăpăţânare, mai ales dacă provine dintr-un orgoliu prostesc şi nu are o bază reală.


#manadaledelumina, #evolutiespirituala, #numerologie, #denoidepinde, #traiestetiviata



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu