sâmbătă, 26 august 2017

26.08.2017

De multe ori, după o configuraţie ca cea de ieri, apare o configuraţie ca cea de astăzi, care să ne trimită la muncă, să demarăm lucrurile, să le dăm startul, pentru că nimic nu este mai dăunător decât o stare prelungită de amânare, de evitare a acţiunii şi rămânerea într-o permanentă planificare, dar neînsoţită de acţiune.

Este o zi de muncă, în principal fizică, de mişcare, de alergat, de făcut sport, de făcut afaceri. Aşa că o alergare de dimineaţă ne-ar fi bună pentru a pune organismul în mişcare, pentru a-l trezi un pic la viaţă. 

Ştiu că este sâmbătă şi, teoretic se leneveşte, dar am putea începe astăzi, prin această mişcare, să umblăm un pic pe la tipare şi să le schimbăm, să începem să mai facem lucrurile şi altfel, pentru a putea avea rezultate diferite.

Este o zi în care putem merge să vizităm câteva mănăstiri sau schituri, în care unii dintre noi caută să se reconecteze cu vieţile trecute de pustnici, însă vor avea unele surprize pentru că şi acolo, în acele locuri, lucrurile se schimbă şi s-ar putea să nu mai găsească acea atmosferă pe care Sinele lor doreşte să şi-o reamintească. Însă, în liniştea de acolo, am putea să medităm puţin la noi, la cine suntem şi cine dorim să fim, să fim puţin realişti şi să ne întrebăm cât de mult ne mai dorim cu adevărat viaţa de pustnic? Cât de pregătiţi suntem să o trăim sau este doar o fugă a noastră de realitatea în care trăim şi în care nu reuşim să ne integrăm complet? 

Iar dacă, în final, ajungem la concluzia că nu este pentru noi, atunci ar fi cazul să începem să ne schimbăm tiparele de la nivel de Sine şi să căutăm să lucrăm la evoluţia noastră prin renunţarea la vechile tipare. La pachet cu testul pustniciei vom avea şi testul iubirii de Sine, al iubirii banilor, dar şi testul sexualităţii. Să fim atenţi să reţinem lecţia la sfârşitul zilei, pentru că astfel vom fi cu un pas mai aproape de eliberarea din închisoarea tiparelor.


#manadaledelumina, #evolutiespirituala, #numerologie, #denoidepinde, #traiestetiviata

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu