miercuri, 9 august 2017

9.08.2017


Iubirea vine să încheie acest periplu de 11 zile speciale prin care am trecut şi care au produs schimbări în interiorul nostru chiar dacă nu ne dăm seama de ele.

De ce iubirea? Pentru că, în final totul se reduce la iubire. Pentru că ea este energia în care ne manifestăm cu toţii.

Încă mai avem de înţeles că suntem ca pietrele din râu, care se freacă unele de altele şi ajung să fie rotunde şi frumoase. În acest ocean de iubire divină ne manifestăm şi noi, iubindu-ne mai mult sau mai puţin unii pe alţii. Suntem, de fapt, într-o imensă sală cu oglinzi, în care ne reflectăm unii pe alţii, iar toate lucrurile pe care le urâm la ceilalţi se găsesc, de fapt, în interiorul nostru. Dacă suntem puţin atenţi vom observa că la unele persoane nu ne place ceva, pe când, la altele, nu ne place altceva. Pentru că fiecare dintre ceilalţi manifestă doar aceste aspecte ale noastre.

Astăzi ne îmbăiem în iubirea Universului, care vine să ne înveţe să o primim şi să o manifestăm, să învăţăm să o dăm mai departe şi să o primim de la ceilalţi, pentru că numai aşa vom reuşi să ne armonizăm unii cu ceilalţi şi vom putea trece mai departe.

În fiecare din vieţile noastre trecute, precum şi în cele care urmează este torul numai despre iubire, despre cât de mult reuşim să-i iertăm pe ceilalţi, dar mai ales să ne iertăm pe noi înşine. Ne vom confrunta cu aceleaşi situaţii din nou şi din nou până când înţelegem că tiparul apare, de fapt, din ceea ce noi nu iertăm şi până când vom spune "stop joc" şi vom începe să manifestăm iertarea şi compasiunea.

Dacă iertăm, dacă alegem să nu mai dăm noi încă o palmă, nu înseamnă că suntem slabi şi fricoşi, ci pur şi simplu că am ales celălalt drum, cel care merge mai departe şi care nu se învârte în cerc. Înseamnă că am început să învăţăm legea iubirii şi am ales să o manifestăm. Cu ocazia aceasta îi vom face şi pe ceilalţi să-şi pună întrebări şi chiar să se schimbe.

Astăzi ni se dă şansa să vindecăm traume din trecut, să alegem să iertăm şi să ieşim din rezonanţa cu ele. Depinde numai de noi cât dorim să facem acest lucru. Universul ne sprijină în totalitate, aşa că tot ce avem de făcut este să-i cerem ajutorul.

Comunicăm foarte bine cu ceilalţi, aşa că este un bun prilej pentru a aborda situaţiile care trenează de mult, să ne cerem iertare şi să stingem acele tensiuni care există. 

Astăzi este o mare zi de eliberare, dacă vrem să vedem acest aspect. Numai că libertatea aceasta nu ne-o dă nimeni, ci noi alegem dacă ne-o luăm sau nu. Îi eliberăm pe ceilalţi şi, automat, ne eliberăm şi pe noi. Ne dăm voie să mergem, mai departe şi să avem viaţa pe care ne-o dorim fără să mai fim ţinuţi în "lanţurile" neiertării şi să tragem după noi sentimente negative şi oameni cu care am avut conflicte.

De asemenea, putem alege astăzi să ne eliberăm de vina pe care ne-am creat-o şi de care poate am fost iertaţi de mult, dar de care noi nu ne-am iertat. 

Libertatea este în mâine noastre. Noi alegem dacă o manifestăm sau nu.


Un comentariu:

  1. Foarte interesant!
    Dar in ce formula sa ne adresam Universului sa ne ajute sa ne iertam pe noi si pe ceilalti?

    RăspundețiȘtergere