sâmbătă, 19 august 2017

19.08.2017


V-aţi gândit vreodată, dacă ar fi să vă scrieţi povestea vieţii, ce aţi pune în ea? Pentru ce anume aţi dori să fiţi ţinuţi minte? Ce momente v-au rămas mai mult în amintire? Cum a decurs viaţa voastră comparativ cu aşteptările pe care le aveaţi? Dacă ar fi să vă întoarceţi în trecut, ce anume aţi schimba? Sau ce anume v-aţi duce să-i spuneţi acelui TU din trecut? Credeţi că greşelile pe care le-aţi făcut şi ceea ce aţi învăţat din ele au fost determinante în alegerea drumului vieţii voastre? Ce anume regretaţi? Credeţi că viaţa voastră ar merita o carte? Credeţi că informaţiile de acolo îi pot ghida pe ceilalţi în drumul lor?

Indiferent dacă ne vom scrie sau nu cartea vieţii,  întrebările de mai sus, dacă dorim să ni le adresăm, ne ajută să ne obiectivăm dacă viaţa noastră este sau nu la nivelul la care ne-am dorit şi să reflectăm puţin la ceea ce am putea face în privinţa ei.

Este o zi în care putem să scriem sub inspiraţia Universului, în care putem reflecta. Ar fi păcat să ratăm o aşa configuraţie, pentru că undeva, în lumea aceasta, cineva are nevoie de acea informaţie pe care noi o avem şi o poate ajuta să ia anumite decizii sau să înţeleagă anumite lucruri.

De asemenea, este o zi în care să învăţăm lucruri noi, pentru că, după cum vedeţi, astăzi, mentalul ocupă o parte însemnată din mandală. Ar fi bine să evităm despicarea firului în 4, 8, 16, 32 ... şi să ne ocupăm de ceva concret din care putem învăţa.

Chiar dacă Universul ne ţine în braţe astăzi, ar fi bine să evităm sporturile extreme.

Spor la reflectat!


#manadaledelumina, #evolutiespirituala, #numerologie, #denoidepinde, #traiestetiviata

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu