marți, 15 august 2017

15.08.2017


Maica ne aduce astăzi vindecarea mentalului, ne ajută să-l punem la treabă într-un mod creativ, dar mai ales, ne ajută să-l scoatem la suprafaţă din tenebrele în care intră uneori, din scenariile fără rost şi din controlul permanent pe care vrea să-l exercite. 

Reuşind să debarasăm mentalul de toate aceste activităţi, pur şi simplu mentalul nostru se linişteşte, este mult mai odihnit şi devine mult mai productiv. 

Ar fi bine să înţelegem rolul mentalului în viaţa noastră şi faptul că el este dezechilibrat, că are tot felul de tipare, nu înseamnă că el trebuie distrus. El are nevoie de schimbarea software-ului. Aşa cum sistemele de operare sunt îmbunătăţite la câţiva ani, tot la fel şi mentalul nostru are nevoie de o îmbunătățire. Să nu uităm că unele tipare cu care venim sunt vechi de sute de ani şi noi vrem ca ele să funcţioneze şi în prezent. Păi nu prea mai merge aşa şi atunci, prin schimbarea software-ului de operare, înlocuim tiparele vechi cu unele noi. 

Problema este că schimbarea nu se poate face peste noapte, iar noi nu avem răbdare să o facem. De aceea, dacă nu ne place viaţa noastră, modul în care ea decurge, atunci este timpul să lucrăm la software, dar mai ales să învăţăm să avem răbdare, să declanşăm schimbarea şi să menţinem ritmul.

Am găsit într-o carte o provocare interesantă pe care v-o adresez şi vouă. Începem să schimbăm un tipar, din mentalul nostru, cu un alt tipar mult mai bun, iar pentru acest lucru este nevoie să realizăm noua activitate timp de 40 de zile consecutiv. Dacă se întrerupe o zi, cele 40 de zile se resetează, până când vom reuşi să facem acest lucru fără întrerupere. După ce am făcut cele 40 de zile, se poate ajunge cu uşurinţă la 120 pentru că obiceiul de a munci în noul mod este deja în noi. Întrebarea este, cât dorim sau cât de presaţi suntem să ne schimbăm?

Avem multă creativitate astăzi şi, prin manifestarea ei, putem pune la treabă mentalul într-un mod organizat şi să-l ajutăm să se vindece. Avem idei de tot felul, dar mai ales de amenajare a grădinii, curţii sau a balconului, idei care au în centrul lor plante şi flori.

Şi, dacă trecem peste comoditate, poate chiar ne ocupăm de artă astăzi, mai ales că este o zi în care putem învăţa lucruri noi, capacitatea noastră de acumulare a informaţiei fiind foarte ridicată.

Energia sexuală se cere şi ea transmutată astăzi, ajutând astfel mentalul să fie mai echilibrat.

Să evităm minciuna şi să ne obiectăm în privinţa ei. Să vedem dacă nu cumva distorsionarea adevărului a devenit un tipar.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu