miercuri, 2 august 2017

2.08.2017


Cât de mult ne gândim oare la ceea ce scoatem pe gură? La cuvintele pe care le rostim, la intensitatea cu care o facem, la entităţile pe care le invocăm, care, de cele mai multe ori, nu sunt în niciun caz de lumină.

În privinţa acestor entităţi, am văzut un trend din ce în ce mai mare de a le invoca cât mai des, unii ajungând la performaţa ca după trei cuvinte normale, al patrulea să fie unul de chemare al acestor entităţi, crezând că astfel cuvintele lor au mai multă forţă. Posibil să aibă, dar şi preţul plătit pentru forţa din spatele cuvintelor este unul pe măsură.

"Ai grijă ce spui că se poate îndeplini!" scrie prin unele cărţi de dezvoltare personală şi au dreptate, deoarece prin cuvânt creăm, dăm viaţa lucrurilor, aşa că vin cu o întrebare cât se poate de logică? Dacă tot vrem să creăm ceva, să ne iasă lucrurile într-un fel anume, de ce ne străduim atât de mult să blocăm acest proces folosind greşit cuvintele? De ce ne punem singuri beţe în roate? Poate nu cumva, în subconştientul nostru, nu dorim de fapt să se întâmple ceva bine de teamă că ne-ar fi prea bine?

Albastrul închis din centrul mandalei însemnă putere de rugăciune, însă mai înseamnă şi putere pe cuvânt şi modul în care folosim această putere depinde numai de noi. 

Combinaţia de albastru închis şi roşu mai înseamnă şi folosirea vitalităţii, a energiei roşului pentru a da putere cuvintelor rostite. De aceea, vin astăzi cu două provocări pentru cei care pot. În primul rând, haideţi să eliminăm din limbajul nostru cuvintele prin care invocăm tot felul de entităţi negative şi să schimbăm tabăra. În loc să întrebi "Cum .... s-a întâmplat acel lucru?" poţi să întrebi "Cum Dumnezeului s-a întâmplat acel lucru?" Şi s-ar putea să primi şi răspuns şi să înţelegem altfel lucrurile.

În cel de al doilea rând, haideţi să începem să rostim cât mai multe fraze optimiste şi care să aducă energie pentru proiectele noastre sau diferitele situaţii în care ne aflăm. Cu siguranţă, în funcţie de credinţa pe care o punem în ele, lucrurile se vor schimba în bine pentru noi sau acel proiect, dacă este îngăduit de Divinitate, va avea un rezultat fericit.

Haideţi să începem să ieşim din acest tipar negativist al cuvintelor aruncate la întâmplare şi cu ură. În final, rezultatul va fi direct proporţional cu credinţa noastră. Aşa că, de ce să nu credem într-unul pozitiv?

Pentru cei care simt că vor să scrie, să o facă, dar în modul în care lasă informaţia să curgă prin ei, iar numai apoi citesc ce au scris. Universul are de comunicat prin ei informaţie, aşa că ar fi bine să lase mentalul la o parte.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu