miercuri, 16 august 2017

16.08.2017

Ce facem cu tot roşul acela din mandală? 

Dacă ne enervăm, îl manifestăm în forma dură, adică ne putem aprinde uşor din orice, ceea ce poate duce la stări de nervozitate, de irascibilitate. Aşa că ar fi bine să fim atenţi la modul în care decurg lucrurile şi, pe cât posibil să fim noi cei care le calmăm şi să nu ne lăsăm atraşi în energia lor negativă.

Este totodată şi un test pe care Universul ni-l dă, prin care ne testează modul în care ştim să rămânem calmi şi să căutăm să dezamorsăm orice potenţial conflict, mai ales că este o zi în care cuvintele noastre, dacă le folosim în mod negativ, pot răni pe ceilalţi.

Pe de altă parte, folosindu-ne de intuiţie putem transforma toată această energie în vitalitate, ceea ce ne permite un plus de energie pentru proiectele pe care le derulăm sau pe care dorim să le iniţiem. Putem folosi această energie pentru activităţile care presupun mişcare, efort fizic, muncă, fiind un bun prilej pentru a lucra prin grădină sau să ne ocupăm de plantele din balcon.

Rugăciunea vine şi ea să ne ajute să limităm efectele negative ale roşului din mandală, de aceea ar fi bine să o folosim mai mult pe parcursul zilei. Reuşim astfel să ne ridicăm nivelul de vibraţie şi să vedem lucrurile mult mai clar.

Avem cuvintele la noi astăzi, iar dacă ştim cum să le folosim putem să ieşim din tot felul de situaţii mai complicate. De asemenea, avem tendinţa de a manipula mai mult astăzi, mai ales că sexappeal-ul este la cote ridicate, deci ne putem transforma uşor în cuceritori puşi pe fapte mari. Jucăm mai mult teatru decât de obicei şi putem scoate la suprafaţă alte faţete ale personalităţii noastre.

În privinţa impulsurilor sexuale, este un bun prilej pentru a ne obiectiva şi a observa stimulii în urma cărora apar aceste impulsuri şi să căutăm tipul de rezonanţă interioară cu ei. Odată înţeleasă problema, putem începe să lucrăm la vindecarea acestor rezonanţe interioare.




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu