luni, 7 august 2017

7.08.2017


Ieri a fost o zi de primit mesaje, de revelaţii, de primit misiunii. Mesajele vor continua să ne vină şi în zilele următoare sub formă de intuiţii, aşa că este bine să rămânem deschişi în faţa lor.

Însă galbenul din centrul mandalei de astăzi ne trimite deja la muncă, la concretizat ceea ce avem de făcut. Pentru că oricât de frumoasă a fost mandala de ieri sau oricât de optimiste şi îmbucurătoarea au fost mesajele primite, ele sunt numai în faza de potenţial. Peste trei luni, când va fi următoare zi asemănătoare ca încărcătură cu cea de ieri, vom fi în aceeaşi situaţie dacă nu facem nimic, dacă stăm deoparte ţi ne plângem că nu ştim ce să facem şi cum să facem. De fapt, în realitate, nu vrem să ieşim din tiparul nostru de comoditate, din ţarcul nostru în care ne-am închis singuri crezând că astfel suntem în siguranţă şi dacă ziua de mâine va fi la fel ca cea de astăzi, fără prea multe variaţii, atunci acela este cursul optim al vieţii noastre.

Şi, din păcate, ne-am închis în această iluzie a existenţei şi nu ne dăm voie să ne trăim viaţa, să ne creăm, viaţa. Este ca şi cum am primit moştenire un teren agricol şi ne bucurăm de existenţa lui, însă nu ne dăm niciodată voie să-l semănăm cu diverse culturi pentru a ne bucura de roadele pe care ni le dă.

Când căutăm să aflăm rolul nostru în viaţă, cu toate că îl avem în faţa noastră, şi Universul, în iubirea pe care ne-o poartă, ne scoate scoate în faţă oameni care ne dezvăluie acest rol, iar noi nu facem nimic mai departe, atunci să nu ne mai întrebăm de ce nu ne ies lucrurile cum vrem sau de ce avem tot felul de boli. Dumnezeu ne dă, numai că de băgat în traistă este treaba noastră. Noi alegem cât şi cum.

Astăzi este despre muncă, despre pornit la drum cu Dumnezeu înainte, cum zicem de obicei. Coborâm de pe tuşă şi facem concret ceva, începem să materializăm, să creăm. Rugăciunea ne ajută şi ne dă putere de materializare.

De asemenea, astăzi este şi despre bani, despre modul cum îi apreciem şi cât de mult ne bucurăm de ei, de lucrurile pe care le cumpărăm cu ei. Este momentul să începem să ne facem mai multe bucurii cu banii pe care îi avem, de la o simplă îngheţată până la lucruri de valoare mai mare. Dându-le drumul, dăm voie altora să vină în locul lor, dar contează foarte mult ca noi să ne bucurăm de ceea ce cumpărăm cu ei, să fie ceva drag sufletului nostru, nu tot felul de lucruri pe care doar le punem în coş şi, în final, descoperim că nu au nicio valoare pentru noi.

Astăzi este şi despre creativitate, artă, scris, pe care ar fi bine să le manifestăm, pentru a nu ne mai plânge că suntem blocaţi şi tiroida noastră are probleme. 

Ceea ce nu înţeleg eu la unii oameni este acest masochism de care dau dovadă. Dacă atunci când erau mai tineri le plăcea să scrie, să deseneze, să picteze, iar acest lucru le aducea multă bucurie, de ce acum stau trişti că trebuie să facă altceva pentru bani? De ce nu reiau acele activităţi care le făceau plăcere? Pentru că nu vor să iasă din ţarc. Partea cu "zona de confort" tot de ei a fost inventată. De fapt este un ţarc, din care nu vor să iasă, în care să stau să facă planuri peste planuri şi nici măcar 20% din ele nu se realizează. iar viaţa trece pe lângă ei.

Acele lucruri care ne făceau plăcere, dacă le vom practica din nou, ne vor aduce şi bani. Când? Atunci când ni le vom asuma complet.

Am putea foarte bine să începem de astăzi ...


#manadaledelumina, #evolutiespirituala, #numerologie, #denoidepinde, #traiestetiviata

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu