marți, 22 august 2017

22.08.2017

Comunicăm cu spor ... sau poate nu. Pentru că tocmai atunci când sunt astfel de zile, ele da, aduc energie pentru a manifesta mai mult culoare din centrul mandalei sau o anumită culoare care este predominantă, însă aceste zile vin la pachet şi cu multe provocări, care sunt datorate propriilor noastre limitări.

"Nu sunt suficient de bine pregătit să comunic", poate suna una dintre scuze şi ai perfectă dreptate. Universul, în "imperfecţiunea" sa s-a gândit să te chinuie tocmai pe tine cu darul vorbitului în public, tocmai pe tine care eşti mutul pământului. Normal că nu eşti suficient de bine pregătit şi nici n-ai cum să fii atâta timp cât tu stai pe margine şi te tot visezi în rolul speaker-ului fără teamă. Şi ştii ceva? Visul tău este corect şi bine intenţionat, numai că mai are nevoie să fie pus în aplicare şi aici este problema, pentru că dacă tu nu o faci, nimeni altcineva nu o va face pentru tine şi o să te tot uiţi la diverse persoane cum vorbesc şi ce carismă au şi tu o să tot vrei să fi ca ele, dar nu ai curajul să începi. 

Iar dacă vreodată o să ajungi să citeşti biografia unui astfel de speaker o să te mire că, de fapt, şi el, la începutul carierei, era un timid şi poate şi bâlbâit, dar care, spre deosebire de tine, şi-a asumat "imperfecţiunile" şi a ales să lucreze pentru remedierea lor. Pentru că de aceea te tot împinge Universul înainte, pentru că ştie că astfel şi numai astfel vei reuşi să-ţi depăşeşti limitările.

Trage aer în piept, ai încredere în sufletul tău şi să-i drumul! Începi să vorbeşti, începi să comunici, începi să te deschizi către ceilalţi! Atenţie la mentalul care ţine moţiş să-ţi reamintească faptul că încă mai ai până să fii perfect şi că numai atunci ai putea să vorbeşti, care vrea să te trimită să faci cursuri peste cursuri, doar, doar te ţine departe de menirea ta.

În privinţa celeilalte forme de comunicare, cea indirectă, acolo temerea este legată de modul în care folosim cuvintele şi ni se pare că niciodată nu le găsim pe cele potrivite, numai că Universul ştie ce ar fi bine să scriem şi chiar ne va trimite tot felul de intuiţii, dar nu va scrie în locul nostru. El va scrie întotdeauna prin noi şi, dacă ne lăsăm liberi, informaţia va curge automat, cu cuvintele potrivite.

Atenţie la impulsurile sexuale şi la modul în care le gestionăm!


#manadaledelumina, #evolutiespirituala, #numerologie, #denoidepinde, #traiestetiviata

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu