marți, 8 august 2017

8.08.2017

Pentru astăzi, Universul ne-a rezervat o zi plină de vindecări, o zi în care conştientizăm situaţii, lucruri, oameni, o zi în care să ne dăm voie să trecem la nivelul următor şi să încheiem situaţii care trenau de mult.

Este o zi de bucurie, de voie bună, în care, dacă dorim, putem scăpa de multe dintre tiparele noastre vechi, de relaţii care, mai mult ne întristau şi ne ofereau un fals confort.

În privinţa relaţiilor, este posibil să ne distanţăm definitiv de oameni care nu mai au niciun rol în viaţa noastră, de aceea este momentul să-i lăsăm să plece, să meargă pe drumul lor, pentru că dacă facem greşeala să ne legăm de ei şi să-i ţinem în continuare lângă noi, voi vom fi cei care au de suferit pentru că pur şi simplu le încălcăm liberul arbitru şi nu-i lăsăm să-şi facă misiunea, indiferent să nouă ni se pare că acea misiune nu este bună pentru ei.

Astăzi învăţăm lecţia detaşării, învăţăm să lăsăm pentru că Universul ştie cel mai bine ce avem noi de făcut şi mijloacele de care avem nevoie, de aceea ne trimite tot ceea ce este optim pentru noi, cu condiţia să lăsăm acest nou să intre în viaţa noastră şi să eliberăm vechiul de care nu mai avem nevoie.

Creativitatea se cere manifestată astăzi, în condiţiile în care suntem chemaţi să manifestăm artistul din noi, să aducem vindecare prin creaţia noastră. Este un bun prilej pentru a iniţia un nou proiect artistic, ceva care să ne aducă bucurie şi de la care să nu avem aşteptări, ci pur şi simplu să ne lăsăm ghidaţi către ceea ce Universul doreşte să manifeste prin noi.

Este, de asemenea, un bun prilej pentru a ne forma obiceiuri noi, prin care vom elimina pe cele vechi. Aşa că primim energia necesară pentru a demara, însă este nevoie de consecvenţă şi determinare pentru că vechiul tipar se va strădui să iasă mereu la suprafaţă. Putem începe cu afirmaţii pozitive puse la momentul prezent, pe care ar fie bine să le rostim cu voce tare, sau pe care le putem înregistra pe ceva şi asculta de fiecare dată când avem nevoie. În paralel le putem şi scrie.

Să nu uităm că avem nevoie de 120 de zile pentru a forma un obicei nou, aşa că ar fi bine să începem, pentru că timpul oricum trece. Important este cum îl valorificăm.

Putem lucra şi la vindecarea relaţiei cu banii, la înţelegerea fricilor pe care le avem la dresa lor, a sentimentelor negative care există la nivel de subconştient. Pur şi simplu ne observăm atitudinea pe care o avem faţă de ei, cuvintele pe care le rostim la adresa lor.

Este nevoie să înţelegem, mai presus de toate că Universul ne sprijină să ne schimbăm, ne trimite toate elementele necesare schimbării, dar nu o poate face în locul nostru.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu