duminică, 1 octombrie 2017

01.10.2017


De multe ori luăm mandalele zilelor şi le vedem individual, fără a face conexiunea între ele, fără a le vedea făcând parte din scenariul vieţii pe care Universul îl are pregătit pentru noi tocmai pentru a ne ajuta să evoluăm.

Dacă reuşim să înţelegem interconectarea dintre elementele care ne definesc viaţa, reuşim să observăm mult mai clar intenţia Universului.

Ca o concluzie a ultimelor zile, astăzi capacitatea noastră de manifestare, de concretizare a lucrurilor este mare, însă depinde de ceea ce discutat zilele trecute, de elementul declanşator şi anume iubirea şi stima de Sine, de modul în care credem că merităm să ni se întâmple aceste lucruri, pentru că ele chiar dacă există în stadiul de potenţial, sunt precum mâncarea de pe masă, dacă nu ai intenţia să o mănânci, ea rămâne tot acolo.

Cât de mult ne dorim să concretizăm lucrurile, cât de mult credem că le merităm, atât de mult se concretizează şi produc efecte pozitive pentru noi. Este momentul să începem să lucrăm la iubirea de Sine, pentru că, de aici pornesc mult lucruri, în neiubirea de Sine îşi au rădăcinile multe din acţiunile prin care ne autosabotăm.

Este o zi de începuturi şi o zi în care să începem să ne ascultăm mai mult sufletul, să-l curăţăm mai des şi să-i dăm mai multă putere, pentru că acolo este motorul vieţii noastre.

Să folosim rugăciunea pentru a ne curăţa sufletul şi să începem să rostim afirmaţii legate de iubirea de Sine. Nu ne va fi uşor să începem să ne iubim pe noi înşine, însă toată această munca este una care, în final, va da roade foarte mari, va fi munca ce ne va elibera din propria noastră sclavie.

Să ne păstrăm calmul astăzi şi să evităm minciuna şi manipularea.

P.S. Dacă eşti interesat(ă) de interpretarea mandalei tale personale, poţi obţine aici mai multe informaţii. 

#manadaledelumina, #evolutiespirituala, #numerologie, #denoidepinde, #traiestetiviata

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu