joi, 12 octombrie 2017

12.10.2017


Dacă ne uităm atent peste mandalele zilelor, peste modul în care ele se înlănţuie şi nu le luăm doar individual, începem să înţelegem modul în care Universul pune cap la cap toate piesele din acest mare puzzle care este viaţa.

Ieri am avut în prim-plan vindecarea, iar astăzi avem în prim-plan energia iubirii.

Aşa cum preotul tămâiază prin biserică curăţând-o înainte de a ieşi cu Sfintele Daruri, aşa şi noi avem nevoie de vindecare, de conştientizare înainte de a putea manifesta iubirea.

Vorbeam ieri de vindecarea sufletului nostru şi a programelor de neiubire, tocmai pentru a putea să pregătim terenul astăzi în vederea manifestării iubirii, pe care altfel nu am putea să o manifestăm pe deplin. Aşa cum este nevoie să curăţăm vasul de tot felul de depuneri pentru a turna apă proaspătă, la fel este nevoie să ne curăţăm sufletul de tot felul de programe şi tipare pentru a putea manifesta iubirea.

Şi totuşi, ce este aşa de important la manifestarea acestei iubiri de vă tot bat la cap cu ea? De-a lungul anilor, am observat diferite persoane care erau mândre de mandala lor, de "cât de mult mov avea", însă ceea ce avem de înţeles este că dacă acel mov nu este sprijinit de iubirea de Sine în primul rând şi de manifestarea iubirii faţă de ceilalţi, în al doilea rând, nu va putea să-şi ducă la capăt misiunea şi tot timpul va fi o persoană temătoare şi închisă, cu multe frici. Iubirea de Sine, odată înţeleasă, înseamnă că am reuşit să trecem peste frici, ştim cine suntem, ce putem face, ne-am conştientizat limitele, dar mai ales, ştim ce avem de făcut şi de lucrat cu mine înşine.

Să avem, aşadar, grijă de sufletul nostru deoarece prin el putem manifesta în viaţa aceasta.

Aşa că, în funcţie de conştientizările şi vindecarea de ieri, manifestăm iubirea astăzi sau ne ascundem de ea.

Putem alege să fim pozitivi şi să vedem partea pozitivă a lucrurilor, reuşind astfel să stăpânim latura negativă a mentalului nostru. De asemenea, manifestând iubirea reuşim să rămânem calmi la toate provocările venite din exterior.

Capacitatea noastră de comunicare este ridicată astăzi, atât în modul direct, cât şi în cel indirect. Important este să ne păstrăm calmul şi să nu dăm curs provocărilor venite din exterior, pentru a evita tot felul de discuţii aprinse.

Este nevoie să ne ocupăm şi de corpul nostru fizic astăzi, să-l antrenăm pentru a ne ajuta să păstrăm echilibrul vieţii.


P.S. Dacă eşti interesat(ă) de interpretarea mandalei tale personale, poţi obţine aici mai multe informaţii. 

#manadaledelumina, #evolutiespirituala, #numerologie, #denoidepinde, #traiestetiviata

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu