miercuri, 25 octombrie 2017

25.10.2017


Ne-am întrebat vreodată care sunt temerile noastre, fricile noastre? Ne-am gândit vreodată să le confruntăm? Ne-am gândit să mergem către ele şi să le analizăm din toate punctele de vedere? Au ele o bază reală? Sau le avem acolo pur şi simplu, fără să avem vreo legătură clară cu momentul apariţiei lor sau cu evenimentul care le-a declanşat? Măcar le-am identificat pe toate sau despre multe dintre ele nici măcar nu avem habar? Ne-am imaginat vreodată cum ar arăt viaţa noastră fără ele sau sunt atât de puternic ancorate în noi încât nu ne mai putem imagina viaţa noastră fără ele? Am putea enumera efectele pozitive şi negative pe care le-au avut ele asupra vieţii noastre?

Acestea sunt doar câteva dintre întrebările pe care ni le putem adresa referitor la acest subiect, însă nu am adresat-o pe una, aş spune esenţială: sunt ele reale sau sunt rodul imaginaţiei noastre, al proiecţiei noastre mentale?

Dincolo de apariţia lor, de evenimentul care le-a declanşat, fricile apar datorită condiţiilor din noi care le-au permis să apară. Ne este frică atunci când nu ne simţim curajoşi, atunci când nu ne simţim siguri pe noi şi pe ceea ce putem să facem, iar acest lucru se întâmplă atunci când aura noastră nu mai este la nivelul optim care să ne protejeze corespunzător. În acel moment simţim cum scutul nostru scade şi orice element din exterior este perceput ca un posibil pericol pentru noi.

De aceea astăzi este despre vindecare şi în special despre vindecarea fricilor, pentru că atunci când le confruntăm vom observa că nu mai sunt aşa de mari cum vor ele să pară, iar în momentul vindecării de ele ne recăpătăm puterea personală şi ne dăm voie să trăim liberi.

De asemenea, astăzi este despre vindecarea mentalului, pentru că, de multe ori, el este cel care amplifică micile evenimente şi le transformă în frici, iar apoi le menţine şi ne menţine astfel şi pe noi în acest labirint fără ieşire.

Dar, cel mai important, astăzi este despre folosirea rugăciunii şi meditaţiei pentru consolidarea aurei noastre, pentru obţinerea energiei pentru a o reface şi a-i reda rolul pe care îl are în tot sistemul nostru energetic. Să medităm la ura noastră şi să o vizualizăm mare şi întreagă, iar apoi să menţinem permanent această imagine. Să vizualizăm cum pe inspiraţie aducem cât mai multă lumină în ea şi astfel vom începe să respirăm mai mult şi corect. Ce se va întâmpla în final? Odată aura noastră consolidată vom începe să ne simţim mai curajoşi şi, treptat, vom elimina fricile noastre, dând astfel voie inimii noastre să se deschidă mai mult.

Astăzi este şi despre artistul din noi care doreşte să se exprime şi să arate celorlalţi ceea ce are de spus prin intermediul operei sale.

Să fim atenţi la relaţia pe care o avem cu banii şi modul în care lucrăm cu ei. Ne-am adresat oare întrebarea: ce frici am în legătură cu banii? dacă nu, astăzi este un bun prilej să o facem.

Iar dacă astăzi, la sfârşitul zilei aţi găsit răspunsuri la o parte din întrebările de mai sus, atunci ar fi interesant dacă le-aţi împărtăși şi cu noi. Cine ştie, poate în acele răspunsuri vom găsi şi noi răspunsuri la fricile noastre, dar pe care nu puteam sau nu doream să le vedem.

P.S. Dacă eşti interesat(ă) de interpretarea mandalei tale personale, poţi obţine aici mai multe informaţii. 

#manadaledelumina, #evolutiespirituala, #numerologie, #denoidepinde, #traiestetiviata

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu