vineri, 27 octombrie 2017

27.10.2017


Astăzi este ziua mentalului nostru, a manifestării sale aşa cum ştie mai bine sau cum l-am învăţat. Este ziua în care mentalul nostru se simte "rege" şi astfel putem observa modul în care el se comportă şi spre ce se îndreaptă.

Vom putea observa dacă a acceptat sau nu noile tipare pe care i le-am creat sau se străduieşte să se întoarcă tot la vechile tipare. Vom observa dacă a reuşit să facă pace cu Sufletul sau va căuta să fie în continuare tot el Şeful. Vom observa dacă se foloseşte sau nu de intuiţie sau va merge tot pe raţionamentele sale, care de multe ori i-au demonstrat că se înşală, însă el nu vrea să vadă acest lucru. Vom observa dacă şi-a creat noi tipare de protecţie, în care se străduieşte să se închidă, ca răspuns la schimbările pe care noi ne străduim să i le aducem. 

Toate aceste lucruri şi multe altele le putem observa de la mentalul nostru. Pentru că procesul de schimbare a sa este unul de durată şi tot ceea ce avem e făcut este să muncim cu el, constant şi cu răbdare. Nu va fi uşor, vor fi multe zile când poate ne va veni să "ne băgăm picioarele", însă, în final, câştigul pentru noi este unul mare, este o minte educată, care ne serveşte conform misiunii noastră, care este în armonie cu sufletul nostru şi care lucrează la evoluţia noastră.

Să ne implicăm în activităţi creative, să le continuăm pe cele de ieri, dacă am început ceva. Numai astfel vom reuşi să aducem mentalul să lucreze cu sufletul pentru că având de lucru va fi preocupat de ceea ce are de făcut acolo şi, în plus, învaţă să fie mai puţin egoist, învaţă să lucreze cu Sufletul, să primească informaţii şi sugestii de la el. Sufletul asigură astfel cadrul său de lucru, iar el, mentalul învaţă să lucreze în acest cadru, învaţă să nu se împrăştie în zeci de direcţii şi să se concentreze pe ceea ce are de făcut.

De aceea provocarea mentalului de astăzi este ascultarea de vocea noastră interioară şi stabilirea legăturii cu sufletul, aducerea fiecăruia în rolul său fără a se călca pe picioare unul pe celălalt, într-o relaţie de colaborare, nu de subordonare.

Să fim optimişti cu noi astăzi, să căutăm să vedem partea frumoasă a vieţii noastră şi atâta timp cât ne vom strădui să explicăm totul mental, viaţa noastră ne va părea un mister de nepătruns şi greu de abordat, iar motivaţia noastră va dispărea. De aceea, dacă vom renunţa la explicaţiile mentale, vom da voie Sufletului nostră să ne aducă imagini dincolo de vălul pe care mentalul îl percepe, iar în acel moment vom reuşi să înţelegem realitatea din ambele puncte de vedere, a ceea ce se vede şi se explică logică şi a ceea ce nu se vede, dar care se simte. Atunci şi numai atunci mentalul va înţelege rolul său şi că are nevoie de suflet să-i aducă informaţiile pe care "nu le vede"

Este o zi foarte bună pentru învăţat, pentru acumulat cunoştinţe, pentru pus imaginaţia la treabă, pentru vizualizări.

Rugăciunea ne ajută astăzi să echilibrăm mentalul, să-l liniştim, să-l punem în legătură cu Sufletul nostru.

Să evităm momentele tensionate şi să căutăm să rămânem calmi pentru a putea menţine o activitate creativă pentru mentalul nostru.

P.S. Dacă eşti interesat(ă) de interpretarea mandalei tale personale, poţi obţine aici mai multe informaţii. 

#manadaledelumina, #evolutiespirituala, #numerologie, #denoidepinde, #traiestetiviata

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu