sâmbătă, 21 octombrie 2017

21.10.2017


În continuarea ultimelor două zile, astăzi este o zi de creaţie efectivă, o zi în care, cu ajutorul energiei creatoare dăm viaţă la ceea ce ne-am dorit, începem să modelăm efectiv energia şi să o concretizăm în acţiuni sau obiecte, fiecare după ce şi-a propus să facă.

Roşul este, în mandale, asociat cu cifra 1, cu începutul, de aceea astăzi este zi de început, de dat viaţă şi în acest sens este nevoie să ne folosim de această energie pentru a da viaţă la tot ceea ce ne dorim să realizăm, inclusiv un copil sau mai mulţi, după cum dorim 😀.

Este o zi în care suntem provocaţi să ne păstrăm echilibrul, să dăm activităţilor noastre suficient timp pentru a le putea realiza, dar nici să exagerăm să dezavantajăm pe unele în detrimentul altora. De aceea, echilibrul este necesar să fie prezent în tor ceea ce facem, să fie prezent în modul în care ne alocăm timpul şi energia.

De asemenea, este nevoie ca astăzi să dăm atenţie mai mare mișcării, efortului fizic pentru că numai astfel ne putem menţine un echilibru al vieţii noastre, prin dezvoltarea armonioasă a corpului fizic.

Să fim atenţi la modul în care ne raportăm la noi înşine, la modul în care ne iubim, în care vorbim cu noi, deoarece este posibil să avem tendinţa de a ne concentra pe aspectele noastre negative şi astfel ne reducem singuri puterea şi automat capacitatea de a crea. 

În momentul în care ne apreciem şi suntem fericiţi cu reuşitele noastre, indiferent cât de mici ar fi, cu micile bucurii care se adună, atunci avem suficientă energie pentru a ne ridica, pentru a ne impulsiona şi pentru a merge mai departe.

Arta este bine susţinută de energia zilei de astăzi, aşa că am putea să ne luăm instrumentele şi să ieşim în natură, indiferent că aceste instrumente sunt un aparat foto sau mai multe, setul de pictură sau pur şi simplu un creion şi o foaie de hârtie. Important este că ne manifestăm creativitatea, dăm viaţă ideilor noastre interioare, punem mentalul la treabă şi nu-l mai lăsăm să clocească tot felul de scenarii şi, în plus, facem şi mişcare.

Să folosim roşul din centrul mandalei ca vitalitate pentru tot ceea ce dorim să realizăm.

P.S. Dacă eşti interesat(ă) de interpretarea mandalei tale personale, poţi obţine aici mai multe informaţii. 

#manadaledelumina, #evolutiespirituala, #numerologie, #denoidepinde, #traiestetiviata

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu